2777
2789
تا خالا نشده از حال بری و غش کنی در اثر حمله ؟ امان از مرد اذیت کن منم مشکل اصلیم الان شوهرمه که اذ ...

آخی عزیزم من نامزدم اصلا درک نمیکنهههههه.اره غش کردم گفتم الان میمیرم یه شبم اشهدمو خوندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس فقط عاملشه ببین من آدم آرومی بودم خیلی آروم نامزدم اینجوریم کرد الانم درکم نمیکنه 

منم از وقتی ازدواج کردم اینطور شدم ....همش بخاطر اعصابه پس

نیم کیلو باش ولی پسته باش🤓✌
منم از وقتی ازدواج کردم اینطور شدم ....همش بخاطر اعصابه پس

اره واقعا مرد اگه خوب باشه و اعصاب آروم هیچ کدوم این اتفاقا نمی افته حالا هزاری مشکل داشته باشی ولی مردت خوب باشه دیگه همه چی اکیه

اره واقعا مرد اگه خوب باشه و اعصاب آروم هیچ کدوم این اتفاقا نمی افته حالا هزاری مشکل داشته باشی ولی ...

دقیقا ، آدم با یه لقمه نون خشک هم زندگی میکنه ولی بدون محبت تو زندگی آدم از پا در میاد 

میگم وقتی تو نامزدی انقد اذیت شدی که دچار پانیک‌شدی یکم بیشتر به ازدواج فکر کن ، تو‌زندگیمشکلات خیلی ...

اره فعلا قهریم چون نامزدم کلا اذیت میکنه و آدم پر تنش و استرسیه

چیکار میکنه مگه نامزدت ؟اختلافتون بیشتر سر چیه ؟ من یک بار تو عقد خواستم جدا شم ولی چون باکره نبودم ...

هی گیر میده هی میگه فلان جا نرو زندانی میشم تو خونه تلفنمو ازم میگیره

هی گیر میده هی میگه فلان جا نرو زندانی میشم تو خونه تلفنمو ازم میگیره

حتما به فکر باش و‌این‌مشکلو جدی بگیر ، تو زندگی پررنگ‌تر میشه این اخلاقش ، پیش یه مشاور خوب برو ، تو عقد جدا شدن خیلی بهتر از بعد ازدواجه، اگه زمان بت عقب بر میگشت من همون موقع تو‌ عقد ازش حدا شده بودم ‌و‌الان تو ایندحال و‌روز نبودم