2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده، انگار که داری میمیری .ولی وقتی از حال میری و بعد چند دقیقه به هوش میای خیلی حس خوبی داری ا ...

من انگار سرم سوزن سوزن میشه دستم هم همینطور تپش قلب میگیرم گوشم کیپ میشه درد قفسه سینه 

من انگار سرم سوزن سوزن میشه دستم هم همینطور تپش قلب میگیرم گوشم کیپ میشه درد قفسه سینه 

اره عزیزم منم این علایم‌ رو‌دارم ، احساس سبکی در سر 

بعضی وقتها موقع حمله احساس میکنم مغزم سرد شده 

برای من خییییلی شدید بود دیگه داشت جوری می‌شد که تو موقعیت های معمولی هم دچار حمله میشدم ‌‌تا مرز غش کردن می رفتم ، دکتر بهم کلرو‌دیاز پوکساید و پروپرونالول داد گفت هر موقع احساس کردی داری دچار حمله میشی سریع بخور. ،. اما الان گوش شیطون کر با اینکه خیلی تحت فشارم ولی دچار حمله نشدم 

البته برای اضطرابم الان سیتالوپرام و‌هالوپریدول مصرف میکنم 

من اولین بار سر کنکور اینجوری شدم ، معمولا وقتهایی که از دو‌سه هفته قبلش تحت فشار روحی شدید بودم یه دفعه دچار حمله میشدم مثل همون‌کنکور ، یا بعد از عمل جراحی که داشتم دچار حمله شدم‌چون از قبلش خیییلی استرس عمل رو‌داشتم 

شما تو چه موقعیت هایی دچار حمله شدی؟ چندبار بوده تا الان ؟

من یه مدت خیلی طولاااااانی دچار استرس و تنش شدید بودم رفتم روانپزشک گف فوبیا هم داری من یهو دلهره عجیب میگیرم الکی استرس من نامزدم اذیتم میکنه باعث تنش و استرسه درکم نمیکنه تمام ازمایشاتو دااااادم اکو قلب نوار قلب اندوسکوپی

من یه مدت خیلی طولاااااانی دچار استرس و تنش شدید بودم رفتم روانپزشک گف فوبیا هم داری من یهو دلهره عج ...

تا خالا نشده از حال بری و غش کنی در اثر حمله ؟

امان از مرد اذیت کن منم مشکل اصلیم الان شوهرمه که اذیتم میکنه ، باردار هم هستم خیر سرم