2777
2789
عنوان

نامزد بدبین و بی عاطفه

160 بازدید | 7 پست

سلام.من خودم راحت میتونم ب بقیه مشاوره بدم ولی برا خودم حتی‌نمیدونم چجوری باید رفتار کنم😅

نامزدم ب شدت بدبین و گاهی وقتا بی عاطفه میشه

مثلا من ب شدت ناراحتم پیام میدم بهش ک آرومم کنه میگه لطفا تا وقتی خوب نشده حالت نیا سمت من.منم غرورمو حفظ میکنم البته و دور میشم ازش

وقتی با خونوادم بحثم میشه میگم بهش میگه خودتو درست کن به خودت بیا انگار ک حتما من مقصرم .. 

نمیدونم چجوری رفتار کنم دیگع باهاش ... 😑

اشتباه میکنی بحثت شده با خانوادت بهش میگی

توقع نداشته باش بگه اره خانوادت بده تو خوبی. اون داره ب نوعی بهت میگه نگو بحثاتونو ب من. 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما دخترا یه اخلاقی داریم.

توفع داریم مثلا بخاطر ناخونمون ک شکسته دلمون گرفته غر میزنیم هم غرامونو ب جون بخرن.

ب نظر من دل گرفتنای الکیتو کم کن.نمیگم درکت نمیکنم خودمم قبلا اینجوری بودم. دم ب دیقه یه غر داشتم، الان براش عادی شده حتی گریه هام.

مردا خصلتشون اینه ک وقتی دلشون گرفته یا غمگینن میخان تنها باشن، واسه همبن موقع ناراحتیمون تا حدی عقب نشینی دارن، و چون ماها همه چیمون احساسیه کمی میترسن از قاطی شدن بین ما و احساسات و درد و دلامون

من یاد گرفتم در این مواقع ک مثلا دلم گرفته فقط دلیلشو میگم همین، 

مثلا میگم فیلم غمگین دیدم کمی ناراحتم کرده، یا زیاد حوصلم تو خونه سر رفته، 

البته من یکسالیه عروسی کردم، اینارو بعد عروسی یاد گرفتم، تو نامزدی عین گربه ای بودم ک دلم میخاس فقط نازم کنن. زندگی منو سفت و سختم کرده. 

من یاد گرفتم در این مواقع ک مثلا دلم گرفته فقط دلیلشو میگم همین،  مثلا میگم فیلم غمگین دیدم کم ...

واقعا ممنون برا جوابایی ک دادین.خب آره منم زیادی زود رنجم ولی هنوز اول راهمونه ی ساله تازه با هم رابطه داریم اولش اینجوریه برا بعدا میترسم ... و اینکه مسائل خونواده رو میگم ن واقعا نمیگم فقط سر بسته میگم دعوامون شد ک البته همینم نباید بگم ولی خب دست خودم نیس ی وقتایی..اونم فک میکنه همه خونوادمون عاقلتر از منن.همشون...اولاش خوشم میومد ک انقد دوسشون داره خانوادمو ولی الان زیاد ن چون دوس دارم حتی جلوی خونوادم ی بار پشت من دربیاد

موافقم نباید اونو در جریان مشکلات خانوادگیت کنی در ضمن ما زن ها با توجه و محبت زنده ایم، اگر ادم ا ...

آره خب.نمیدونم چیکار کنم واقعا.ی وقتایی سرشار از محبت و عشقه ی وقتایی یجوری باهام رفتار میکنه ازش متنفر میشم دست خودمم نیس حتی خیلی بد رفتار میکنه ...همیشه هم زود خر میشم و میبخشمش