2777
2789
عنوان

اونایی که جنین بلاست انتقال دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 6716 بازدید | 61 پست
مشکل رحمتون چیه  یبار تو سونو گرافی بهم گفتن  رحمت ضعیفه  ...  یبارم گفتن  ...

مشکل ایمنی داشتم بعدم باهیستروسکوپی تشخیص دادن رحمم کوچیکه خودم 8بار انتقال دادم نشد

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
چی شد مثبت شدی

یه شربتی هست  که تو یبوستی میخورن  .حتما به دکترش بگه یبوست داره ..من  یبوست شدید داشتم  😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نی نیم 7 ماهشه خداروشکر

خدا برات نگهشون داره درد پری هم داشتی

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
مشکل ایمنی داشتم بعدم باهیستروسکوپی تشخیص دادن رحمم کوچیکه خودم 8بار انتقال دادم نشد

تو سونوگرافی که ابعاد رحم و میزنن  کسی  نفهمید کوچیکه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
تو سونوگرافی که ابعاد رحم و میزنن  کسی  نفهمید کوچیکه

نه توسونگرافی نرماله

مشکل ایمنی  فقط باعث سقط که منم فک کنم  دارم ...  

مشکل ایمنی  فقط باعث سقط که منم فک کنم  دارم ...  

من تيروييد داشتم باعث شد سقط بشه بچم😔تازه ديشب فهميدم دليل مردنشو 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
مشکل ایمنی  فقط باعث سقط که منم فک کنم  دارم ...  

نه میگن جنین انتقالیو پس میزنه

من تيروييد داشتم باعث شد سقط بشه بچم😔تازه ديشب فهميدم دليل مردنشو 

الهی ناراحت نباش عزیزم انشالله این دفعه سالم بغلت میگیری

عزیزم انشالله بخاطره این همه هزینه واسترسی که بهت وارد شده دوقلو بگیره برات از ته دل برات ارزو میکنم ...

ممنون گلم

عزیزم انشالله بخاطره این همه هزینه واسترسی که بهت وارد شده دوقلو بگیره برات از ته دل برات ارزو میکنم ...

اره واقعا منم ارزو دارم براش فقط دوقلو سالم بگيره ازته دل دوس دارم دلشون شاد بشه سختيا و استرساشون تموم بشه 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
نه میگن جنین انتقالیو پس میزنه

ای بابا  نکنه  واسه منم  همین  بوده که سقط شد ..دکترم گفتا باز بیا ایوی اف 😢😢😢

منم یبوست داشتم. بهش بگو خیلی مراقب باشه دستشویی فرنگی استفاده کنه.

شما علائمت چی بود آی وی اف کرده بودی

اره واقعا منم ارزو دارم براش فقط دوقلو سالم بگيره ازته دل دوس دارم دلشون شاد بشه سختيا و استرساشون ت ...

شما آی وی اف کرده بودی