2777
2789
عنوان

اونایی که جنین بلاست انتقال دادن

6716 بازدید | 61 پست

سلام من به خاطر اینکه خودم باردار نمیشم رحم اجاره ای گرفتم 5روزه 2تا از جنینامو به رحم یه خانمه انتقال دادن الان زنگ زد میگه درد پری دارم و یبوست کیا این علایم داشتن وباردار شدن بیاین بگین

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبوست ک بعد از انتقال عادیه

من از روز انتقال دید خفیف پزیود داشتم

ولی روز ۷ اینا شدیدتر شد 

الانم که روز ۱۵ هست همچنام درد میاد و میره

طبیعیه عزیزم نگران نباش

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
یبوست ک بعد از انتقال عادیه من از روز انتقال دید خفیف پزیود داشتم ولی روز ۷ اینا شدیدتر شد  ...

آز ندادی هنوز

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

واي چقدر باحال شوهرت ديده خانومه رو؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
آز ندادی هنوز

نه هاش سی جی زدم

سه روز قبل اخریش رو زدم 

دکتر هم گفته ۲۱ روز‌بعد از انتقال از بدم 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
واي چقدر باحال شوهرت ديده خانومه رو؟

آره خودمون میاریمش دکتر زنه شوهرو دوتا بچه داره

عزيزم برا شناسنامه هم ميشه توضيح بدي؟؟بهش ميدن؟قانونيه يني

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
آره خودمون میاریمش دکتر زنه شوهرو دوتا بچه داره

عه مگه زني كه شوهر داشته باشه هم ميشه چقدر ميگيره حالا؟؟

عزیزم چقد هزینه ش شد رحم اجاره کردید ؟  خورد و خوراکش و اینا هم با شماست؟

20میلیون وقتی بچه به دنیا اومد میدیم ماهی هم 500برای خوردو خوراکشهزینه دکترودارو هم با ماست

20میلیون وقتی بچه به دنیا اومد میدیم ماهی هم 500برای خوردو خوراکشهزینه دکترودارو هم با ماست

الهی که بچتونو صحیح و سلامت بغل بگیرید