2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی میکنید

138 بازدید | 16 پست

من قبل ازدواجم مغروربودم خیلی یعنی حتی ازعرورزیادباخاله عمه هم صمیمی نمیشدم بعدازدواج باکمک های شوهرم وضع عوض شدعرورم کم شدتاالان که اصلاغروراون وقتاندارم باهمه صمیمی میشم اما ....

اما....

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما چی؟

من چون خودم بدون خواهربزرگ شدهمیشه میگفتم خداکنه ازدواج کردم خانواده پرجمعیت باشه که همین طورم شدپنج تاخواهرشوهردارم ازنطرقیافه هیکل رنگ پوست خیلی ازمن پایین ترهستن اما ازروزی باهاشون صمیمی شدم خودشون گرفتن بامن نمیپلکم صدباربه خودم گفتم دیونه ای توهم محلشون نزاردیگه دارم پشیمون میشم ازگذاشتن غرورم کنارعددی هم نیستن کلاس میزارن 

اما اوسکلتون کردم سرصبحی

اینارو نباید جوابشونو بدیم باید بزاریم تو همون امای خودشون بمونن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اینارو نباید جوابشونو بدیم باید بزاریم تو همون امای خودشون بمونن

😁😁

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

شاید اون اولا که غرور داشتی ازت حس خوبی نگرفتن و دور شدن

راه حلش هر چی که باشه برگشت به غرور نیست باید با کمک همسرت رگ خواب رو پیدا کنی شیوه ی محبت رو عوض کنی حتما جواب میده 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من چون خودم بدون خواهربزرگ شدهمیشه میگفتم خداکنه ازدواج کردم خانواده پرجمعیت باشه که همین طورم شدپنج ...

خواهرشوهرو ک نباید ماحال کرد، برگرد ب همون حالی ک بودی و ازش راضی بودی بیخیال حرف مردم، من میدونی چ جوری ام از کسی خوشم نیاد محلش نمیزارم بخاطرهمین اکثرا میگن ک من مغرورم ولی نمیدونن ک چون باهاشون حال نمیکنم حرف نمیزنم یکی ازدوستام زرنگ بود فازمنو گرفت اولش سرکلاس هرچی حرف میزد ماحالش نمیزاشتم بعدا بهم گفت اونروز ب خودم گفتم من باید با این دوست بشم این تک خودمه، 

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!
شاید اون اولا که غرور داشتی ازت حس خوبی نگرفتن و دور شدن راه حلش هر چی که باشه برگشت به غرور نیست ب ...

نه جواب نمیده فک میکنن کی هستن محبت میکنی ندیده محبت واحترام هستن 

بنظر من ک هرکی جنبه محبتو و خونگرمی تورو نداشت ماحالش نکن دیگ اونی ک جواب متقابل داد و روی خوش بهت نشون داد باهاش خوب باش بزا بفهمن ک لیاقت هم صحبتی باهاتو نداشتن ربطی ب غرور نداره 

خواهرشوهرو ک نباید ماحال کرد، برگرد ب همون حالی ک بودی و ازش راضی بودی بیخیال حرف مردم، من میدونی چ ...

منم همین تصمیم گرفتم دیگه محلشون نمیزارم جالب اینجاست ایناهچی حالیشونم نیست خودشون علامه میگیرن

بنظر من ک هرکی جنبه محبتو و خونگرمی تورو نداشت ماحالش نکن دیگ اونی ک جواب متقابل داد و روی خوش بهت ن ...

اره اونالیاقت ندارن من دیگه بخاطراین برخوردشون گریه میکنم شوهرمم میره بهشون میگه لج میکنن بازم تکرارمیکنن