2777
2789
عنوان

وسواس تقارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 38 پست
اره دقیقا منم موقع پله بالا و پایین رفتن همینم و موزاییک های خیابون هم همینطور واااای مثل بچه ها نگ ...

حواستو پرت کن ، من با این روش بهتر شدم 

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پس  من ک خیلی شدید وسواس دارم همه هم میدونن بعضیا اذیتم میکنن به شوخی خیلی اذیت میشم

عوضش من رو خونه وسواس دارم..مثلا روی ریشه فرش. اگه یه ذره جابجا میشن دلم میخواد خودزنی کنم.روزی هزار بار صافشون میکنم..وسواس این رو دادم که هیچ چیزی اضافه توی خونه نباشه..راه میرم شارژر جمع میکنم.کلیدها رو آویزون میکنم.روی کابینت ها و اوپن هیچی نمیذارم باشه..حوله ای که به در فر آویزون میکنم روزی چندبار از دوزرنگاش میکنم که صاف باشه.چیزای توی یخچال یه ذره نباید کج باشن.همچنین وسایل ارایشی روی میز حتما باید همونجوری چیده بشن که من چیدم..همیشه پشت سر همسرم در حال مرتب کردنم..کاش منم بیخیال بودم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
عوضش من رو خونه وسواس دارم..مثلا روی ریشه فرش. اگه یه ذره جابجا میشن دلم میخواد خودزنی کنم.روزی هزار ...

میفهمم خیلی سخته خیلی

باید بهشون توجه نکنی

البته منم 20 ساله تلاش میکنم رفع کنم ولی نمیشه

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام