2777
2789
عنوان

وسواس تقارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 38 پست
خخخخ چه جالب.من رو وسایل خونه اینطوریم. مثلا مرتب از دور چک میکنم ببینم دقیقن. رو یه خطن. و. . . &nb ...

نه من فقط رو بدن خودم و چیزایی ک میبینم

ولی نباید توجه کنم الان 20 ساله تقریبا وسواس دارم نتونستم کنترلش کنم

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس تقریبا مثل خودمی تو دانشگاه استادمون فهمیده بود وسواس دارم جزوه رو پای تخته تا جایی ک میتونس ...

منو فقط مامان و بابا و خواهر برادرم میدونستن ، خودمو حساس نشون ندادم که کسی اذیتم نکنه ، اوایل ازدواج به همسرم میگفتم روی مبل قرینه بشین😂😂

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
به نظرتون چجوری وسواس درمان میشه؟

من تا ذهنم میخواست بره سمت وسواس حواس خودمو پرت میکردم ، خیلی تمرین میخواد و درست میشه اگه خودت بخوای

😁😁😁

شوهر من به هرجای بدنم دست بزنه میگم قرینه شم دست بزن 

اگه نزنه خودم میزنم😂😂😂

اونم همش میاد یکی از لپامو میکشه اون یکیشو خودم میکشم😂😂😂

اره ب نظرم خیلی سخته

اولش یکم بعد درست میشه ، مثلا من میخواستم از پله ها برم بالا و پایین باید همونقدر که با پای راستم پله میرفتم با پای چپمم میرفتم هی تمرین کردم ، یا مثلا کاشی و سرامیکای خیابونو سعی میکردم بهشون نگاه نکنم ... چه دورانی بود

شوهر من به هرجای بدنم دست بزنه میگم قرینه شم دست بزن  اگه نزنه خودم میزنم😂😂😂 اونم همش میاد ...

منم اینطوری بودم 😂 میفهممت

اولش یکم بعد درست میشه ، مثلا من میخواستم از پله ها برم بالا و پایین باید همونقدر که با پای راستم پل ...

اره دقیقا منم موقع پله بالا و پایین رفتن همینم

و موزاییک های خیابون هم همینطور واااای مثل بچه ها نگاه میکنم پام نره رو خطاشون

ولی باید رو خودم کار کنم باز😕