2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم ☹️

476 بازدید | 32 پست

اون پشتش به منه منم پشتم به اون من سرم تو گوشی اونم خواب خیلیا برا خودشون امشب شب جمعه دارن 😂😂😂 ما هر هفته شب جمعه های دعوا بشکن بشکنه آرزو به دل موندم بقران ☹️

میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀

محاش نزار😊😁

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محاش نزار😊😁

از خداشم هست محلش نزارم امشب داشتم آهنگ آخر فیلم عطر عشقو میخوندم با اعصبانیت گفت میشه ببندی دهنتو 😐

زبون درازی میکنی و جوابشو میدی اونم عصبی میشه از لجش حرفی میزنی و حرکتی انجام میدی اونم بدش میاد ..

آقا هستم** در تاپیک های شخصی خانومها نظر نمیدم چون به من مربوط نیست اگه تاپیکی { دعا ، همزاد ، اعتیاد ،  }بتونم کمک کنم نظر منطقی میدم ..{ لطفا قضاوت نکنید }

من  مهمونيم شوهرمم پيش دوستشه و از دوستشم بدم مياد الان ي جوري كوفتش كردم ك عذاب وجدان گرفتم😬

همه سرجنگ باهم دارن فقط شما نيستين اعصابا ضعيف شده بيخيالي طي كن

به نام قدرت مطلق الله
زبون درازی میکنی و جوابشو میدی اونم عصبی میشه از لجش حرفی میزنی و حرکتی انجام میدی اونم بدش میاد ..

🤨 زهرا تو نیستی یک وقت  بفهمم توی کشتمت 😑

🤨 زهرا تو نیستی یک وقت  بفهمم توی کشتمت 😑

جااان ...یه نظر دادیم تهدید ب مرگ شدیم ..ببخشید شرمنده

آقا هستم** در تاپیک های شخصی خانومها نظر نمیدم چون به من مربوط نیست اگه تاپیکی { دعا ، همزاد ، اعتیاد ،  }بتونم کمک کنم نظر منطقی میدم ..{ لطفا قضاوت نکنید }