2777
2789
عنوان

میخوام از شیر بگیرم پسرمو......

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

نمیدونم روش من درست بوده یا نه. اما من وابستگی پسرمو در عرض دو الی سه هفته کم کردم. دو سه روز یکبار یه وعده از شیرش رو کم کرد. به جاش اونموقع بهش آجیل و میوه و چیزایی که دوست داشت دادم. تو شیشه شیر آب میریختم میدادم دستش. بعد دو هفته فقط برای خواب ظهر و شبش شیر میخورد. یعنی در طول روز دیگه کاری نداشت. اون دو وعده رو مجبور شدم کمی داروی گیاهی به نوک سینم بزنم از طعمش بدش بیاد. نمیدونم روشم درست بود یا نه. ولی تلفیقی بود از روش جدید و قدیم. راضی هم بودم. فقط هم شب اول که از شیر شب جداش کردم گریه کرد و رفت بغل باباش خوابید. چنصفه شب هم دو بار بیدار شد و رو پام خوابوندمش. ظهرارو حتی گریه هم نمیکرد. بعد از اون تموم تموم شد

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اخه خودم انقدر ضعیف شدم سرم بی حس میشه،،،خیلی بدنم ضعیفه

منم ۱۷ ماهه گرفتمش.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم یکسال و پنج ماهشه میخام بگیرم درطول روز کمتر کردم شیردادن رو بیشتر برا موقع خواب میدمش.. اما ...

میگن تو گرما نباید باشه منم صبر کردم از اخر این ماه قطع کنم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
اخه میگن یه دفعه بگیری اسیب میبینه نمیدونم والا چیکار کنم

عزیزم منم چهار روز بود یه دفه از شیر گرفتم با تلخک لعنتی ته از داروتونه گرفتم زدم 

بیچاره بچم انقد ترسیده بود که اصلا دوروبرم نمیومد 

منم از غصه میمردم حس میکروم بچنو ازم گرفتن انگار ازم جداشده همش گریه زاری کردم خیلی غریزی بود 

طفلی بچمم همش بی دلیل گریه میکرد و حتی کنارمم نمیومد بشینه

طعم شیرمو تلخ کرده بود

به مامانم زور کردم که مک بزنه شیر اولیه رو بریزه بیرون بلکه بخوره

همینجوری کردیم دیشب تو خواب دادم خورد الانم میتوابید دادم خورد انقد حس سبکی دارم روحییم خوب شده بچمم اروم شده

خیلی ت چهار روز اذیت شدیم توروخدا دوسالو کامل بده بعدش خواستی بگیری یه دفه نگیر خیلی بد میشه زجر میشه

نمیدونم روش من درست بوده یا نه. اما من وابستگی پسرمو در عرض دو الی سه هفته کم کردم. دو سه روز یکبار ...

خیلی خوب بوده پس،،چند ماهگی گرفتید؟

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
قطره تلخک بزن عزیزم خودش بدش میاد ازبس تلخه فرار میکنه بهش جیجی بدی😅😅

همون صبر زرده یا فرق داره؟

عزیزم منم چهار روز بود یه دفه از شیر گرفتم با تلخک لعنتی ته از داروتونه گرفتم زدم  بیچاره بچم ...

اخی بچه چقدر اذیت شده😥

همون صبر زرده یا فرق داره؟

والا نمیدونم من تا دوسالگی بچموشیردادم بعدش ازداروخونه قطره تلخک گرفتم قوطیش مثل قطره چشم وگوش واینا هستش روشم نوشته تلخک وقتی میزنی روپوست تانشوری تلخه خیلی هم تلخه بچه زبون بزنه متنفر میشه من خیلی راحت ازشیرگرفتم باهاش حرف میزدم میگفتم تلخ شده وقتی میومد سمتم میزاشتم خودش امتحان میکرد تامیدید تلخه میفهمید دیگه یادش میومد حرفای منو

😂😂😂😂 به زور بخدااا  انقد گریه کردم مک زد ریخت بیرون میگفت مثل زهره شیرت اصلا تلخک نزنین ...

حالا چرا مامانت گناه داشت طفلی؟!😆😁 وظیفه ی پدر بچه بود😆 شایدم مادرشوهرت😁

⁦(✷‿✷)⁩
😂😂😂😂 به زور بخدااا  انقد گریه کردم مک زد ریخت بیرون میگفت مثل زهره شیرت اصلا تلخک نزنین ...

چه ربطی داره عزیزم اولش با بچه صحبت کن بگو تلخ شده بزار اونم بفهمه خودش بااحتیاط مزه میکنه شما هیچی نگفتی بچه باولع رفته شیر بخوره حالش بدشده 

اخی بچه چقدر اذیت شده😥

من پسرم 14ماهش بود گرفتمش چندروز اول یکم بیتاب بود دیگه عادت کرد به شدت هم شیر دوس داشت اتفاقا الان چندروزه به خنده میگم بیا شیر بدم میخنده جیغ میزنه در میره

⁦(✷‿✷)⁩