2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو آروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم خدا صبرتون بده...چشه پدر شوهرت؟

پارکینسون ولی شدید شده دیگه حتی آب رو هم نمیتونه ببلعه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

اسی یه سوال ؟

مادرشوهرت خیلی سختی کشیده ست ؟

یعنی تو زندگی زیاد اذیت شده و بدبختی کشیده؟

اخه میگن ام اس یه بیماری عصبیه.

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همسایه روبه رویی ما خاتومش دچار این بیماریه و پاهاش لمسه ولی با کمک دستش رو زمین راه میره شوهرشم یه ...

نه واسه مادشوهرم پیشرفته نی

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
بغلش کن از نظر احساسی حسابی بهش برس دلداریش بده  از ته دلت بهش امید بده با دکتر مادرش هم اگ ...

یه جوری تو افق خیره شده میترسم برم سمتش مزاحمش باشم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
مریضی پارکینسون ولی شدید دیگه نمیتونه بلع کنه حتی آب رو هم نمیتونه بخوره.

ای بابا ....چه بد 😔

کاش خدا معجزه کنه و بچه هاش بی پدر نشن

منم بابام سرطانش پیشرفته هست 

اونقدر از اینده میترسم که نگو 

یه جوری تو افق خیره شده میترسم برم سمتش مزاحمش باشم

نه عزیزم اون الان بهت نیاز داره

آروم آروم لمسش کن

بذار حرف بزنه خودشو خالی کنه

حتا گریه کنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
داداشتون مشکلش چیه؟ خدا شفا بده

ممنون عزیزم  ما دیر فهمیدیم و این باعث شد اعصب پاش درگیر بشه الآن بدون هیچ کمکی راه میره ولی پای چاپش یکم درگیره😔😔😔😔دعا کن براش ما به همینم راضی هستیم بتونه بالا سر زن و بچه هاش باشه

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰

فقط میتونم‌بگم به حرف یک دکتر اکتفا نکنین 

مادر من هم پادرد داشت رفت دکتر بهش گف ام اس شدید داری 

و کلی دارو نوش 

ولی من نزاشتم بخوره بردم پیش دکتر دیگ گفت اشتباه تشخیص داده و فقط با ۱۰ جلسه ورزش ک اسمش الان یادم نیست درس شد 

چه بسا اگه اون همه دارو میخورد واقعا ام اس نمیگرف

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
خوب بلآخره دستش یا پاهاش از کار میفته دیگه

كي همچين حرفي رو زده؟؟؟؟؟ام اث ديگه تو اين دوره زمونه اينطوري نميشه چون درمانش هس راحت كنترل ميشه حتي اگ زود تشخيص بدن از بين ميره ما چن هفتس فهميديم خواهرم ام اس داره انقد ك بد شنيده بوديم بخدا مث ابر بهار گريه ميكرديم دكترش گفت ام اث چند جوره از خفيف داره تا شديد انقد توروخدا اين طرز فكرارو رواج نديد مريضا خودشون گناه دارم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
اسی یه سوال ؟ مادرشوهرت خیلی سختی کشیده ست ؟ یعنی تو زندگی زیاد اذیت شده و بدبختی کشیده؟ اخ ...

نه والا ماشالا شوهرش خوب بچه هاش خوب وضع مالی خوب

نمیدونم والا شاید اونم واسه خودش یه سختیایی داشته