2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو آروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واسه مادشوهرم پیشرفته نی

مادرشوهرتو ببرين بيمارستان سينا اونجا مخصوص ام اسه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
نه عزیزم اون الان بهت نیاز داره آروم آروم لمسش کن بذار حرف بزنه خودشو خالی کنه حتا گریه کنه

آخه داره شلوغش میکنه اصلا بیماریش اونجور که فکر میکنن خطرناک نیس

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
كي همچين حرفي رو زده؟؟؟؟؟ام اث ديگه تو اين دوره زمونه اينطوري نميشه چون درمانش هس راحت كنترل ميشه حت ...

عزیزم منم گفتم متخصص نیستم

درست میگی نباید وقتی یه نفر دچار میزان شدید این بیماری شده به همه تعمیم بدیم

من بازم معذرت میخوام بابت حرفم

ای بابا ....چه بد 😔 کاش خدا معجزه کنه و بچه هاش بی پدر نشن منم بابام سرطانش پیشرفته هست  ...

انشاالله خدا به حق بی دست کربلا همه مریضا رو شفا بده .مامان بابای منم سرطان دارن ولی خوش خیمه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
آخه داره شلوغش میکنه اصلا بیماریش اونجور که فکر میکنن خطرناک نیس

مادرشه!

دور از جون مادرت، خودتو یه لحظه بذار جاش.

واقعا دلهره آوره

یکمی طول میکشه تا بفهمه بیماری مادرش کنترل شده ست. هر چقد هم‌شما بهش بگی تا با چشم خودش نبینه که مادرش در طول زمان از پا نمی افته، باورش نمیشه.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
عزیزم منم گفتم متخصص نیستم درست میگی نباید وقتی یه نفر دچار میزان شدید این بیماری شده به همه تعمیم ...

عزيزمي

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
میگن کمبود ویتامین D ارتباط زیادی با این بیماری داره

دقيقن

شما تو این حال می تونی منطقی فکر کنی، اما الان شوهرت منطقی نیست و فقط بذار این حال بدش بگذره 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
مادرشه! دور از جون مادرت، خودتو یه لحظه بذار جاش. واقعا دلهره آوره یکمی طول میکشه تا بفهمه بیماری ...

آره خب اینم هست

من خودم مادرشوهرمو خیلی دوست دارم خیلی خانومه ایشالا واقعا چیزی نباشه😔

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
چه سرطانیه که هر دو تاشون رو درگیر کرده ؟ باز خدارو شکر که خوش خیمه 

مادرم روده.پدرم پروستات

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن