2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب بجای نواربهداشتی مای بی بی پسرمو زیر لباسم قایم کردم بردم دستشویی😐😐

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

روزای اول ازدواجم خانواده شوهرم خیلی ازم تعریف میکردن ی بار جلو روم تعریف کردن ازم منم خواستم بگم خوبی از خودتونه اشتباهی گفتم شما خوبید که من خوبم!!!! حالا بعد چندین سال هنوز باهاش سر به سرم میذارن میگن شانس اوردیم که ما خوبیم و گرنه تو چی میشدی؟!!!😂

من معمولا خیلی کنترل خودمو دارم... اما چند باری بد جور از دستم در رفته و جایی که نباید کلی خندیدم😓

خواهرشوهرم عمل جراحی سختی کرده بود و همه نگرانش بودیم... بالاخره روزی که میخواست مرخص بشه من رفتم خونشون و اون با مادر شوهرم اومد با حال زار و نزار و خمیده، من رفتم استقبالش اما نمیدونم چی شد همین که از در وارد شد چشمم بهش افتاد غش غش زدم زیر خنده، خنده های کش دار طولاااااانی آقا مگه بند میومد خندم😓😓

خلاصه  با توسل به 124هزار پیغمبر یه جوری خودمو خفه کردم رفتم از زیر بغلش گرفتم آوردمیش داخل جا به جا که شد براش یه کم سوپ آوردم نشستم کنارش گفتم خوبی؟ بنده ی خدا تا خواست دهن وا کنه من دوباره عرررررر... غش غش زدم زیر خنده... وای خدای من... بلند بلند هاااااار هاااااار می خندیدم وسطاشم هی به مادر شوهر و خواهر شوهرم می گفتم ببخشیدا زهرا رو اینجوری دیدم شک شدم بخاطر اون خندم میگیره😓 همینجوری بیخود و بی جهت😩

اینارو قبلا هم یه تاریک دیگه ای تعریف کرده بودم😊

من دوران نوجوانی و بلوغ خیلی تو فاز فیلم و بازیگری بودم... تا تنها میشدم فقط واسه خودم تمرین بازیگری میکردم

مثلا اسمارتیس می ریختم کف دستم، در حالی که داشتم قلبمو ماساژ میدادم اسمارتیسو عین قرص میدادم بالا بریده بریده نفس میکشیدم یه ژستی ام میگرفتم که مثلا دارم سکته قلبی میکنم😓

من معمولا خیلی کنترل خودمو دارم... اما چند باری بد جور از دستم در رفته و جایی که نباید کلی خندیدم😓 ...

وای حتی تصورشم وحشتناکه 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐

یه تمرین دیگه  هم  داشتم که واسه بعد از بازیگری و معروف شدنم بود    وقتی که 12 یا 13 سالم بود، دختر خالم با یه گوشی k750 ازم فیلم میگزفت، من خیلی عادی مثلا راه میرفتم آسمون رو نگاه میکردم نفس عمیق میکشیدم... که مثلا یه هو دختر خالم منو که یه بازیگر معروف هستم تو خیابون دیده میدوید سمتم خانم فلانی خانم فلانی توروخدا یه لحظه صبر کنید من عاشقتونم، منم در حالی که تند تند دور اتاق راه میرفتم و دختر خالم با گوشی می افتاد دنبالم می گفتم عزیزم من وقت ندارم دارم میرم لوکیشن سر فیلم برداری، اما دیگه دختر خالم بزور نگهم میداشت و ازم امضا می گرفت😓😓😓

وای آنقدر از این کلیپ ها درست میکردم با k750 به همه هم نشون میدادم پخش میکردم تو فامیل😓 خدا رحم کرد هاردم سوخت🙍