2777
2789
عنوان

خدایا اشکای مادرمو میبینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 63 پست
تقصیر خوده مادرته اینو یاقی باراورده هرچی گفته چشم منم داییم اینطوری بود الانم بچه هاشو خودش خیلی خو ...

از همون کوچیکی اینطور بود...

مامانمم ک خانواده شوهررو سرش بودن...

جرعت حرف زدن؟نداشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشه؟اعتیاد داره؟چند سالشه؟

نه خیر سرش ورزشکاره..26سالشه...فقط بلده ب مادرم فوش بده ب خاهرم بدو بیراه بگه...از وقتی من شوهرم کردم دیگ ب من کاری  نداره..قبلنا هم هرروزمنو کتک میزد

خوب چرا خانواده رو باید ایشون اداره کنه مگه چند سالشه؟ چرا مامانت باید به بچه اش تکیه کنه که ازش فحش بخوره؟ چرا نباید بتونه جلوی پسرش وایسه؟ اگر مادر من بود داداشت جلوش از ترس خبردار وامیستاد. البته خرج خونه رو هم مامانم میداد نه بذاره اون بده

خواهش میکنم نفرینش نکنید

نفرین نکن خواهرم . دعا کن به راه راست هدایت بشه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

این ذکر استغفار رو انجام بده استغفار کردن یه سری بدبختیهارو ازادم  دور میکنه 

تو مفاتیح هم هست 

استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی  القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات والارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه 

روزی ۴۰۰ مرتبه تا ۶۰ روز

میتونی تو نت هم سرچ کنی با علامت گذاری درست بخونی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیشه..توی یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیم...همه میشناسن همو...

من برادرم همین کار ها رو میکرد. دیگه مامانم واقعا خسته شده بود یبار رفت ازش شکایت کرد الان ادم شده. البته دو سال هم قهر بود

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یکی مثل خودش بگیره اونم میشه یه  حیوون میفته به جون این مادر بیچاره

مامانم خیلی مظلومه فقطم ی چادرنماز سرشه هر دقیقه دست ب دعا واسه ما سه تاست بخدا دارم با گریه تایپ میکنم