2777
2789
عنوان

خدایا اشکای مادرمو میبینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنید تو دهنش بیشعور رو عیت سگ بندازیدش بیرون از خونه دلم گرفت برای مادرت اشکاشو دیدم انگار

نمیتونه..مامانم دوستش داره ب مامانم میگم میگ کجا بره بره معتاد شه؟

بزرگتر ک روی سرش نیست

از وقتی این آقا بالا سر شد مامانم خیلی پیر شده خیلی شکسته شده 

خوب چرا خانواده رو باید ایشون اداره کنه مگه چند سالشه؟ چرا مامانت باید به بچه اش تکیه کنه که ازش فحش ...

مامانم خرج خونه رو میده...

ماهیانه چون پدرم نظامی بوده داداشم حداقل 500تومنی ازش مییگیره میگ حقمه با اینکه کار خودشم داره..

صد بار تاحالا گفته این خونه مال منه..

محلش ندید،این دیده هروقت داد و‌بیداد راه میندازه کارش راه میفته ،بد عادت شده،با هم دست ب یکی کنید هر ...

همش حرف میزنه...یبند دیگ همش میگ فوش میده...

مامانمم گریه....

مامانم خرج خونه رو میده... ماهیانه چون پدرم نظامی بوده داداشم حداقل 500تومنی ازش مییگیره میگ حقمه ب ...

عجب! خرجشو میدن و اینقدر پرروئه؟! ببخشید تودهنی میخواسته وقتی بچه بوده

بیجا کرده خونه مال همه شماست سهم شماها رو هم از سهم اون بیشتره، زیر بار نریدها

من برادرم همین کار ها رو میکرد. دیگه مامانم واقعا خسته شده بود یبار رفت ازش شکایت کرد الان ادم شده. ...

مامانم خیلی دوستش داره میگ مرد خونس....آخه چ مرد خونه ای ک بلده داد بزنه فوش بده...