2777
2789

سلام دوستای خوبم. من دوشنبه نخ ای یو دیم اومد بیرون. خیلی ترسیده بودم سه شنبه رفتم مطب تا دکتر درش بیاره. 

ولی هر چقدر تلاش کرد درنیومد. حالم خیلی خراب بود فک کنم نزدیک بیست دقیقه فقط جیغ زدم‌. دردش غیرقابل تحمل بود فشارم افتاد حالم بد شد. اخرشم دکتر گفت باید بری بیمارستان با بیهوشی خارج کنن. انقد گریه کردم . تا حالا کسی تجربشو داشته. خواهش میکنم راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته گذاشته بودیش

اصولا نخش درنمیاد آخه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خانوما من دیروز پریودم تموم شدامروز نزدیکی داشتم ازشانس بدمن منی داخل ریخته شد بلن شدم قرص اورژنسی خودم امابعدخوردنم دیدم یه ماهه تاریخ دارو گذشته بنظرتون اثرمیکنه؟

چند وقته گذاشته بودیش اصولا نخش درنمیاد آخه

سه سال. یه عمل سرپایی داشتم. بخاطر اینکه خونریزی داخلی نکنم یه کیسه شن ۱۰ کیلویی گذاشتن رو شکمم بعد چند ساعت برش داشتن. رفتم دستشویی دیدم اومد بیرون

خانوما من دیروز پریودم تموم شدامروز نزدیکی داشتم ازشانس بدمن منی داخل ریخته شد بلن سدم قرص اورژنسی خ ...

گلم ی روز بعد پرئود تخمکی برای بارور شدن وجود نداره 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴