2777
2789

بچه ها کی میتونه راهنمایی کنه من از کجا باید شروع کنم، میترسم کلی بشینم کتاب بخونم بعد متوجه شم اشتباه شروع کردم و اموزش پرورش گیر بندازه توی کارم👩‍🦯

من ۳۷ سالمه، دیپلم سال ۸۴ رشته تجربی هستم کارشناسی شیمی دارم

میخواستم از اول شروع کنم و برم رشته داروسازی یا فیزیوتراپی...

باید چکار کنم، این درسته که باید کد سوابق تحصیلی داشته باشم یا میگن باید از اول امتحانات نهایی رو شرکت کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوابق تحصیلی از کجا باید درست کنم؟

یکی دو ماه قبل از امتحان نهایی، میشه برای امتحان نهایی ثبت نام کرد. طوری هم برنامه میریزن که تداخل نداشته باشه ولی فشرده است باید تا اون موقع آماده بشی. 

کنکور الان فقط 4 درس زیست شیمی فیزیک ریاضی و زمین شناسی داره. 

فقط تا همین حد میدونم. 

خوب شد گفتی پس فردا برم آموزشو پرورش بپرسم. کار خاص دیکه میخواد یا نه

شما هم میخوای کنکور شرکت کنی؟👀

بعله، منم مثل شما لیسانس دارم و دوباره دارم میخونم. 

و چون ذهنم پخته تر از قبلا هست بهتر یاد میگیرم.

اگه واقعا میخوای بگو بسم الله و به خودت اعتماد داشته باش و نترس

بعله، منم مثل شما لیسانس دارم و دوباره دارم میخونم. و چون ذهنم پخته تر از قبلا هست بهتر یاد میگیرم.ا ...

دقیقا ...منم احساس میکنم مطالبو خیلی راحتتر دارم یاد میگیرم نسبت به گذشته، 

دقیقا ...منم احساس میکنم مطالبو خیلی راحتتر دارم یاد میگیرم نسبت به گذشته،

پس بخون ازیزم. امتحانش ضرر نداره من که دلم روشنه برای قبولی. 

نمیخواستم کنکور بدم ولی یهو تو دلم ی جرقه ای زد که دوباره شروع کنم.و نسبت به کارای دیگه باعلاقه تر انجام میدم. 

مطمئن باش پشیمون نمیشی، هر میگفت نمیشه و فلان به حرف هیچکسم گوش نکن. 

بیشتر اونایی هم که پزشکی میخونن سن بالایی دارن. شنیدم که میگم

عزیزدلم بنظرم چون از مسیر کنکور فاصله گرفتی از یه مشاور خوب استفاده کن. تیم مشاوره‌ی ما خوشحال میشن که بهت تو این مسیر کمک کنن. این مصمم بودنی که داری نویدبخش یه رتبه‌ی عالیه. امیدوارم موفق باشی. برای اگاهی از شرایط مشاوره بهم پیام بده ♡