2777
2789
عنوان

سس تاریخ گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 27480 بازدید | 30 پست
به نظر خودتون تاریخ مصرف رو برای چی روی محصول درج میکنن؟ من هیچ محصول تاریخ مصرف گذشته ای رو استفاد ...

عزیزم جدیدا تاریخ الکی میزنن رو محصولات..بلدرچین واسه دخترم‌خریده بودم تاریخ تولیدش ۲۵   ۶   ۹۸😰😰😰اصلا هنوز نیومده این تاریخ😣😣شوهرم‌میشه دلسترا ک‌تاریخش میگذره رو کارخونه میگیره مجدد تاریخذاری میکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگر ظروف مسی داری میتونی با سس قرمز تمیزشون کنی که برق بزنن

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه بار دوتا شیشه سس بزرگ مایونز مون تاریخشون گذشته بود منم طی یک حرکت موذیانه سالاد الویه درست ک ...

خخخخ منم کاش همین کارو کنم جاریام بیان ببرم پایین

واقعا اون همیشه خریداش اینجوریه۵سال نتونستم بگم یچیزو کمتر بخر همیشه بخر 

شما همراهش برو خرید ، وقتی از یه محصول چند تا برداشت بهش یاد آوری بکن قبلا استفاده نشده دور ریخته شدن و بگو پولی که با زحمت بدست میاری را من دلم نمیاد با خرج اضافه و اشتباه از بین ببریم 

ما یه بار دوتا شیشه سس بزرگ مایونز مون تاریخشون گذشته بود منم طی یک حرکت موذیانه سالاد الویه درست ک ...

واای😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خخخخ منم کاش همین کارو کنم جاریام بیان ببرم پایین

حالابرایه شیشه سس بایدکلی خرج مرغ وسیب زمینی وتخم مرغ وخیارشور بدی میصرفه؟؟ 😐😐😐😐

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
عزیزم جدیدا تاریخ الکی میزنن رو محصولات..بلدرچین واسه دخترم‌خریده بودم تاریخ تولیدش ۲۵   ۶ &nbs ...

اونی که ادم میبینه توی خونه خودش تاریخ مصرفش تمام شده رو که میتونه دور بندازه....اگه اونا بهمون ظلم میکنن، دیگه خودمون در حق خودمون کم لطفی نکنیم 

اونی که ادم میبینه توی خونه خودش تاریخ مصرفش تمام شده رو که میتونه دور بندازه....اگه اونا بهمون ظلم ...

اره میدونم☹

چطوری

قبل حمام  بزن به موهات یه پلاستیکم سرت کن بعدنیم ساعت بروحموم موهات میشه مثل دنبه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مایونز یک الی دو ساعت قبل حموم بزن ب موهات کاملا بعد با مشنبا بپوشون بزا بمونه رفتی حموم با شامپو بشور

بیا بیرون ببین چقد نرم و لطیف و خوش حالت و براق شدن😍

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم