سلام خانما شوهر من عادت داره وسایل یخچالو زیاد زیاد میخره الان سس دربشو باز نکرده تاریخش گذشته چکار کنم من باید میگه بیرونم نندازش هم سس قرمز هم مایونز 😂😂آیا ضرر داره نمیرم ی وقت
به نظر خودتون تاریخ مصرف رو برای چی روی محصول درج میکنن؟ من هیچ محصول تاریخ مصرف گذشته ای رو استفاد ...
عزیزم جدیدا تاریخ الکی میزنن رو محصولات..بلدرچین واسه دخترمخریده بودم تاریخ تولیدش ۲۵ ۶ ۹۸😰😰😰اصلا هنوز نیومده این تاریخ😣😣شوهرممیشه دلسترا کتاریخش میگذره رو کارخونه میگیره مجدد تاریخذاری میکنه
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اگر ظروف مسی داری میتونی با سس قرمز تمیزشون کنی که برق بزنن
و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما همراهش برو خرید ، وقتی از یه محصول چند تا برداشت بهش یاد آوری بکن قبلا استفاده نشده دور ریخته شدن و بگو پولی که با زحمت بدست میاری را من دلم نمیاد با خرج اضافه و اشتباه از بین ببریم