2777
2789
عنوان

قانون جذب و حامله شدنم

1085 بازدید | 67 پست

من چند وقتی هست که به قانون جذب ایمان دارم به هر چیم که بخوام میرسم ...(خدا نزدیک هست💙)بچه اول تو ماه اول سقط شد و من از خدا خواستم خیلی زود دوباره حامله شم چون دوستم شیش ماه طول کشید ک حامله شد و خلاصه دوست نداشتم انقد طول بکشه ...بیست و هشت روز از سقطم گذشته بود ... تو ماشین بودیم ک ب شوهرم گفتم یه دونه قرص معده بگیره اونم رفت و هم قرص گرف هم بی بی چک منم تعجب کردم از کارش گفتم وا بی بی چک برا چیه گف بیا امتحان کن شاید باردار باشی گفتم بابا من الان درد پری دارم فک کنم تا خونه برسیم پریود شم ...هیچی اقا رفتیم خونه و وسوسه شدم و امتحانش کردم خط کمرنگ افتاد اصن باورم نشد باز گفتم شاید اثر حاملگی قبلیه 😐 شوهرمم انقد حق ب جانب بود ک نگوووو همش میگف دیدی گفتم هست ....

رفتیم دکتر و بهش گفتم گف امکان نداره باید سنو بدی منم سنو دادم بچمو ندیدن تو سنو ...خلاصه نا امید شدم چن روز بعد دیدم پری نمیاد دوباره تست زدم دیدم پررنگ شد و ازمایش دادم این بار دیدم بعععله ی وروجک دارم تو دلم 😍 از خدا خواستم پسر شه ک خدا رو شکر شد 😃❤ الانم منتظرم ک ماها بگذره و بغلش کنم 💙 اینجاست که میگه قسم به قلم و انچه که مینویسید 😄💙 خدایا شکرت 😍اینم بگم خیلی چیزای دیگه بوده ک رسیدم اما این یه دونه برام مثل معجزه بود 😄 انقد ک دکتر گف چرا الان حامله شدی ممکنه بچه دوباره سقط شه ولی اصن تو دلم خالی نشد 😃

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری با قانون جذب؟میشه توضیح بدی؟

نوشتم و میدونستم میرسم شکر گذاری رو بیشتر انجام میدادم وقتی فهمیدم باردارم تیکر بارداریمو رنگشو ابی انتخاب کردم همه میگفتن بچه دختر میشه از حالت راه رفتن و نشستن و اینا ولی من مطمئن بودم پسره ک شد 💙

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

منم مينويسم هرو روز 

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍