2777
2789
عنوان

آمپول اچ‌سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 30 پست
چند ماه دارو مصرف میکنی؟

من ۲ساله بچه میخوام همسرم مشکل داشته یکم بهتر شده ماه اوله خودم دارو مصرف کردم اما بازم بنظرم هنوز مشکل از شوهرمه و یکم ضعیفه چون سونو و ازمایشات خودم خوب بود فقط مونده عکس رنگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ساله بچه میخوام همسرم مشکل داشته یکم بهتر شده ماه اوله خودم دارو مصرف کردم اما بازم بنظرم هنوز م ...

شوهر منم تحدکش یکم ضعیفه دارو میخوره...

منم ماه اول دارومه...دوست دارم زودتر عکس رنگی بدم ک اگ لوله بسته باشه بیخودی هر ماه امیدوار نباشم ولی بشدت میترسم...شوهرت پیش اورولوژیست رفت؟

نمیدونم حکمت خدا چیه خیلی نذر و نیار کردم اما بازم بهم‌نگاه‌نمیکنه .

عروس خالم چند روز پیش میگفت  ما ماه تولد پسرمون رو با ماه تولد خودمون ست کردیم .اونوقت من چندین‌ماهه انتظار میکشم😢😢😢😢

شوهر منم تحدکش یکم ضعیفه دارو میخوره... منم ماه اول دارومه...دوست دارم زودتر عکس رنگی بدم ک اگ لوله ...

منم خیلی میترسم‌اگه بخوام عکس بگیرم‌حتما با بی هوشی میرم. اول رفت پیش اوروژولیست فایده نداشت اما بعد خودم بهش گرمی دادم دارو تقویتی اسپرم از داروخانه خرید خودش مصرف کرد . چون خیلی خیلی ضعیف بود  اما الان خیلی بهتر شده خداروشکر دکتر ازمایشاتشو دید گفت خوبه. شما چند ساله اقدامی

نمیدونم حکمت خدا چیه خیلی نذر و نیار کردم اما بازم بهم‌نگاه‌نمیکنه . عروس خالم چند روز پیش میگفت &n ...

ب دیگران فکر نکن...من همش میگم حتما حکمتیه ک خدا نمیخواد الان بچه بیاد...ایشالله هر چ خیره پیش بیاد

نمیدونم حکمت خدا چیه خیلی نذر و نیار کردم اما بازم بهم‌نگاه‌نمیکنه . عروس خالم چند روز پیش میگفت &n ...

عزیزم اینکه حکمتی توش بوده اصلاشک نکن چون هر اتفاقی که میوفته قطعا به صلاحمونه

ثانیا این امتحانی که خدا میخواد ازت بگیره میدونم خیلی سخته ولی صبر کن تا نمره ی قبولی ازش بگیری

درضمن مگه میشه خدا به بنده هاش نگاه نکنه؟؟حتما صداتو دوست داره دوست داره همیشه صداش بزنی امیدوارم ان ...

ممنونم عزیزم‌تروخدا برام دعا کن منم برات دعا میکنم ان‌شالله هر چی زود تر خدا بهت نی نی بده