2777
2789
عنوان

کی میاد بحرفیم

433 بازدید | 78 پست

سلام 

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]

سلام😬

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام😃

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  

خوبید؟

ناهار چی دارید؟

و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
خوبید؟ ناهار چی دارید؟

من هیچی موندم چی درست کنم 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
اومدیم

نیااا

برو جلو در خونه خودتون بازی کن🙁

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
من هیچی موندم چی درست کنم 

ما ناهارمون مرغ