2777
2789
عنوان

کمک میخوام

260 بازدید | 35 پست

من یه نفرو دوست دارم اونم منو دوست داره اما خوانوادم راضی نیستن وما دوتا داریم نابود میشیم ما واقعا همدیگرو دوست داریم الان دوساله که به هم این حسو داریم وقتی میبینمش حول میشم اونم تا بناگوش قرمز میشه فکر میکنم اگه هیچ وقت بهش نرسم از زندگی بیزار میشم فکر میکنم اگه مجبورشه با یکنفر دیگه ازدواج کنه من نمیتونم دوام بیارم الان یک ماه میشه ندیدمش دارم دیوانه میشم کارم شده هرشب گریه چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزا رو دوست داری و عمیقا عاشقشیم ولی قسمتمون نیست حکمت خدا را نمیدونی الکی زور نزن خب؟زور میزنی مطمئنم باش که بهش میرسی ولی ممکنه چندسال بعد خودتو لعنت کنی پس ولش کن اگه قسمتت باشه به خوبی و خوشی میشه اگر نه مطمئن باش اتفاق بهتری واستون میفته

عزیزم منم داشتم کسیو که به هر دلیلی نشد بهم برسیم،سه چهار سالم می‌خواستیم همو،منم فکر میکردم اگر نشه میمیرم ولی زندگی خیلی از قشنگیاشو گذاشته بود برای بعد رفتنش

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بعضی چیزا رو دوست داری و عمیقا عاشقشیم ولی قسمتمون نیست حکمت خدا را نمیدونی الکی زور نزن خب؟زور میزن ...

دمت گرم 👌💪⁦❤️⁩

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین ی چیزی بهت بگم من خودم ۱۸ سالمه ولی انقد تجربه داشتم و سختی کشیدم واسه رسیدن ب عشقم ک میتونم ی کتاب بنویسم من ای راهو رفتم بهت میگم ک فقط حرص نخور و خودتو اذیت نکن تمیگم تلاش نکن اما با گریه زاری ام خودتو داغون نکن... عشق من ک خداروشکر الان نامزدیم ۴ بار اومد خاستگاری پسرعمومم بود هر بار بابام ی ایراد گرفت و گفت ن بعدش عشقمم ی مدت سرد میشد دوباره میومد دوباره بابام با ی ایراد دیگه میگف ن فقطم بابام نبود ن داداشم ن شوهرخواهرم ک میشد برادر عشقم و ن حتی خواهرم راضی نبودن...اما ما موندیم و ثابت کردیم از سر بچه بازی نیس ولی این کسط اندازه ۱۰۰ سال پیر شدم انقد ک حرص خوردم ...ینی میخام بهت بگم اگر ته دلی باشه عشقتون مطمعن باش بهش میرسی فقط این وسط خودتو زجر نده

الان ازدواج کردی

نه عزیزم،ما قسمت هم نبودیم،اون پارسال ازدواج کرد دیگه ،منم فعلا۵۰_۵۰،ببینم شرایط خواستگاری اوکی میشه یا نه