من یه نفرو دوست دارم اونم منو دوست داره اما خوانوادم راضی نیستن وما دوتا داریم نابود میشیم ما واقعا همدیگرو دوست داریم الان دوساله که به هم این حسو داریم وقتی میبینمش حول میشم اونم تا بناگوش قرمز میشه فکر میکنم اگه هیچ وقت بهش نرسم از زندگی بیزار میشم فکر میکنم اگه مجبورشه با یکنفر دیگه ازدواج کنه من نمیتونم دوام بیارم الان یک ماه میشه ندیدمش دارم دیوانه میشم کارم شده هرشب گریه چیکار کنم
دو سال باشه،چهار سال باشه،شيش سال هم باشه فرقى نميكنه تو توى ذهنت يه دنياى قشنگ با طرف ...
عزیزم
خانوادم میگن تو سنت کمه صبر کن شاید بعد ها پشیمون بشی اون اقا هم درسشو ادامه نداده وبه همین علت اما با درس خوندن من مشکلی نداره میگه تا هر وقت و هرجا دوست داستی دوستو بخون و ادامه بده با هم رفت و امد خونوادگی داریم یعنی خانواده ها با هم کاملا اشنا هستن
مرسی عزیزم شاید به غیر از خودمون تو اولین نفری باشی که مارو دعا کردی
عزیزی❤️
از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل میکنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا❤️❤️❤️
امضات فوق العاده اس منم برای ارزو هات دعا کردم امیدوارم خدا دعای منو برای تو بپذیره
ممنون عزیز دلم،دعا خیلی اثر داره،البته به شرط اینکه باور داشته باشی اثر بخشی دعارو❤️❤️🌸🌸
از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل میکنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا❤️❤️❤️