2777
2789
عنوان

فوبیای سوسک 😖😖😖😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

100 تومن بریز کارتم میام الان برات میکشمش🤣😁

ندارررررررم😭

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
مجبوری بری تو حموم 😀

😱😱😱🥵🥵

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
چرا واقعا  من خونم رو سوسک کابینتی گرفته بود دیگه تقریبا با هم همسایه شده بودیم بی آزارن سوسکا ...

سسلام ما با طعمه گذاری انواع سوسک های مزاحم رو برای همیشه از بین میبریم نابودی سوسک بدون سمپاشی

✔صد در صد تضمینی بعد از چند روز هیچ اثری از سوسک های مزاحم نخواهید دید به جز لاشه آنها....

✔برای مکان هایی که در آنجا خانم باردار کودکان و نوزادن، سالمندان افراد مبتلا مشکلات تنفسی و  قلبی افرادی که نمی توانند بوی بد سم پاشی را تحمل کنند و دارای حساسیت و آلرژی هستند بهترین گزینه هست... تلفن 09044552995

سسلام ما با طعمه گذاری انواع سوسک های مزاحم رو برای همیشه از بین میبریم نابودی سوسک بدون سمپاشی ✔صد ...

این تاپیک مال کی😐

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم