2777
2789
عنوان

فوبیای سوسک 😖😖😖😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 41 پست
من امشب یکی دیدم پرواز میکرد انقدر جیغ زدم رفتم تو اتاق در و بستم حمید کشت و انداخت بیرون و جاشو دست ...

وای لعنت بهشون دیدی چقدرم بزرگن این بالدارا امروز شوهرم داشت یکیشونو میکشت حریفش نمیشد چسبید ب بازوش گفتم تو ک نمیترسی داشتی داد میزدی من اگ بچسبه بهم مردم 😅

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی می ترسم ینی از ترس هم بالاتر حتی حاضر نیستم به مردش هم نگاه کنم یه شب یه سوسک اومد خونم ...

من پام رو مردش رفت انقدر وسط خیابون جیغ زدم کم مونده بود کتک بخورم😂

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
من امروز کامن خریدم زدم همه جا. از سوسکای ریز کابینتی متنفففففففررررررمممممم فروشنده که خیلی تعریف ...

کامن برا سوسکهای بزرگ ک خ خوبه  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
منم مثل شمام خونه خواهرم یدونه از این سوسکا اومده بود، خودشو دخترش رفته بودن تو اتاق درو قفل کردن، ...

ولک من دوتا مارمولک کشتم چند روز پیشا برا اولین بار🤣بابااااام چ ذوقی میکرداااااااا

وای بمیرن همشون با اون شاخکای بلندشون اه اه وای خدا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ولک من دوتا مارمولک کشتم چند روز پیشا برا اولین بار🤣بابااااام چ ذوقی میکرداااااااا

خوشبحالت، من از مورچه ها هم میترسم 😜

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

منم حاضرم تمساح ببینم ولی سوسک هرگز 

چقدر خوبه ادم از هیچی نترسه من یه عروس خاله دارم  از سوسک نمیترسه یه روز خونشون بودم پسر خالم داد زد سوسک سوسک بعد زنش رفت با دستمال کاغذی سوسک رو گرفت اونا برعکسن😂😂😂

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
منم مثل شمام خونه خواهرم یدونه از این سوسکا اومده بود، خودشو دخترش رفته بودن تو اتاق درو قفل کردن، ...

یه بار یه مارمولک از تو خیاط خلوت آمده بود در خونمون منو خواهرم تنها بودیم رفتم ب گوشی همسرم زنگ زدم ک بیاد بکشه اداره بود نیامد آخر شوهر خواهرم زنگ زدیم آمد بنده خدا کشتش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
چقدر خوبه ادم از هیچی نترسه من یه عروس خاله دارم  از سوسک نمیترسه یه روز خونشون بودم پسر خالم د ...

منم خواهرزادم نمیترسه میکشتشون😫😫😫

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

منم یه بارتودسشویی یه سوسک بزرگ دیدم زنگ زدم شوهرم ازسرکارامدکشتش اینقدرعصبانی بودکه نگو😂

واسه ریزا استفاده کردین؟ چقدر طول میکشه همشون بمیرن؟؟

نه من برا بزرگا. میزنم خوبه اگه هر ده روز بزنیم دیگه اصلا در نمیان