خانما میدونم بیشترمون از سوسک میترسیم یا چندشمون میشه ولی من فوبیا دارم اسمش ک میاد دلم میخواد داد بزنم خیلی بده دارم عذاب میکشم میگن مار از پونه بدش میاد در لونه ش سبز میشه خونمونو عوض کردیم تو دسشویی سوسک داره فقط خداروشکر دیروز در بالکن باز موندا بود بخاطر کولر دیدم یدونه سوسک بالدار گنده داره از تو اشپزخونه میاد تو پذیرایی من فقط جیغ میزنم شوهرم دعوام میکنه درکم نمیکنه نمیدونا فوبیا چیه😣😣
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگ میترسم در بالکنو باز کنم فکر میکنم پر سوسکه من چکار کنم نمیتونم با مشکلم کنار بیام خیر سرم روانشناسی خوندم ولی اصلا دلم نمیخواد درمان بشم ی درمان هست ک کم کم ادمو با چیزی ک ازش میترسی نزدیک میکنن تا ترست بریزه ولی من نمیتونم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
الان یدونه گنده تو توالته دارم منفجر میشم نمیتونم برررررم شوهرمم خوابه بیدارش کنم سر درد میگیره و مطمئنم بیخیاله
😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛ لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
الان یدونه گنده تو توالته دارم منفجر میشم نمیتونم برررررم شوهرمم خوابه بیدارش کنم سر درد میگیره و مط ...
درکت میکنم 😑😑منم یدفه بیرون توالت بود انقدر موندم اون تو تا شوهرم اومدش😅
وای منم خیلی می ترسم ینی از ترس هم بالاتر حتی حاضر نیستم به مردش هم نگاه کنم یه شب یه سوسک اومد خونمون این قدر جیغ زدم گریه کردم که حد نداره اینقدر بهش سوسک کش زدم تا اخر رفت زیر میز تلوزیون دیگه درنیومد😭😭
خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
درکت میکنم 😑😑منم یدفه بیرون توالت بود انقدر موندم اون تو تا شوهرم اومدش😅
من منتظرم صبح پاشه بره دشویی خودش ببیندش و بکشدش و بعدشم من برم اگه تا اون موقعه نترکم🤪
😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛ لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !