2777
2789

چه لاکچری🤔

پس این همه صغری کبری منیژه و خدیجه و .....

کین اونا؟؟؟؟؟کجان

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفر مگه تو مرداب نیس؟!🤔

چرا شقایق گل صحراست  ایشون اشتباه گفتن

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

شُکوفه ، گل درخت

دوسش دارم  تلفظش  یکم تلخه😁  شُکوفه دوست دارم صدام کنن ،خیلیها میگن شِکوفه☹

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بی بی شهرزاد شهرزاد که اسم اصیل ایرانی به معنی زاده شهر و اسم قهرمان هزار و یک شب بی بی هم به معنی ...

عزير دلم اسم ايراني منم شهرزاده چند معني ديگه هم داره (زن آزاده'ملكه قدرتمند' بينهايت زيبا و داري سخنوري جادويي )

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

فریبا ، افسونگر و طناز،زیبا و دلپسند

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
خداحفظش كنه ولى من بابام اسمموسخت كرده گل مريم يكم سنگينه 

ولی به نظر من خیلی قشنگ شده واقعا به دل میشینه 

اگر پدر و مادر منم از اول بهم میگفتن فاطمه زهرا الان اطرافیان تعجب نمیکردن وقتی میشنیدن

نمیدونم والا.. نظر لطف شماست.

فقط میتونم بگم بهش افتخااااار کن😁

من اگه جای تو بودم کلی حال میکردم با اسمم

خیلییییی اون قسمت از قرآن رو دوست دارم

واقعا آرامش بخشه

پیشنهاد میکنم چندتا آیه قبل و بعدشم بری بخونی

فوق العادست

شاید دیدت نسبت ب اسمت عوض شد❤