2777
2789
عنوان

چرخش مچ پاي كودك رو به داخل

2617 بازدید | 16 پست

سلام

پسرم ١٥ ماهشه، حدود٤٥،٦٠ روزه راه ميره

متوجه شدم مچ پاهاشو موقع راه رفتن رو به داخل ميذاره، يني پاشنه پاش از پشت سر متمايل به داخل هست، ويتامين د و كلسيمش هم توي آزمايش خوبه، پاهاش قبلا پرانتزي بود اما الان شايد داره حالت ايكس ميشه شايدم نشده ولي از پرانتزي در اومده كه ميگن اگه ايكس هم بشه طبيعيه تا ٥،٦ سالگي

كف پاش روي زمين  صاف ب نظر مياد اما وقتي بر داره از روي زمين يه كم قوس داره كه ميگن توي اين سن هم طبيعيه

ميخوام بدونم كسي بوده كه بچش انحراف مچ پا ب داخل داشته باشه و برطرف شده باشه؟ فقط يه ارتوپد كودكان هست اينجا كه نوبت گرفتم براش اما تا اون موقع از استرس ميميرم

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚
اوایل راه رفتن بیشتر بچه ها اینجورین برا اینکه تعادلشونو حفظ کنن نگران نباش

خدا كنه اينطور باشه، لطفا برام دعا كنين، دارم ديوونه ميشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوست من وقتی به دنیا اومد مچ پاش کامل به طرف داخل پیچیده بود، یه مدت آتل مخصوص بست مثل کفش تابستونی هست الان شکر خدا خوب خوب شده ، فقط یه ورزش هم بهش داده که روزی ۵۰ بار مچ پاهاش ورزش بدن، همین

نگران نباش حتما حل میشه و چیز سختی نیستتتت

اما حتما پیگیری کن

پسر دوست من وقتی به دنیا اومد مچ پاش کامل به طرف داخل پیچیده بود، یه مدت آتل مخصوص بست مثل کفش تابست ...

آها ميدونم

اون يه حالت ديگست

ممنونم

عزیزم من الان دارم میخونم بچه منم ایطوره بچه شما خودش خوبشد یا دکتر بردین

سلام راستش چندماه بردمش بعدش کرونا شد و نرفتیم. دکار هم فقط داروی کلسیم و ویتامین دی داد و یه سری نرمش ها. که پسرم انقد جیغ میزد که من نمیتونستم نرمش ها رو براش انجام بدم. و خب قطعا اگه قرارباشه تاثیری هم داشته باشه باید نرمش ها رو انجام میداد

خدا كنه اينطور باشه، لطفا برام دعا كنين، دارم ديوونه ميشم

سلام  پسرم چرخش مچ پا به داخل  داشت دو سالگی بردم پیش دکتر فقط  کفش طبی  وشربت داد که خوب نشد الان شش سالشه خیلی عذاب  کشیدم مدام میخورد زمین وقوزک پاش بدتر شدباهاش ورزش اصلاحی  انجام دادم  والان خیلی بهترشده بچه ت قوزک پاش به داخل کج شده یانه چون کج شدن انگشتان به داخل مربوط به چرخش لگن وساق پاست برام بنویس تا ورزش اصلاحی  برات بفرستم 

سلام  پسرم چرخش مچ پا به داخل  داشت دو سالگی بردم پیش دکتر فقط  کفش طبی  وشربت د ...

سلام خانم خدا خیرتون بده اگه کمکی از دستتون بر میاد بذای منم انجام بدید لطفا دخترم از روزی که ب دنیا اومد گفتن پنجه ی پای راستش کمی انحراف به داخل داره ولی نیاز ب درمان نیست خودش خوب میشه در صضمن گفتن لگن و زانو مشکل ندارن ولی الان دو سال و نیم هست و یکساله کفش پنجه ب عکس میپوشه و هنوز مچ و پنجه ی پای راست به داخل هست میتونید کمک کنید بذای این مشکل؟