2777
2789

تاپیک میزنیم میگن میخای پربازدید بشی دوستان عزیز اینجاچون بیشترخانم وهمجنسیم میخاهیم ازتجربه های همدیگه درس بگیریم من به شخصه واسه مشورت خواهی میام اگه یکنفرم جوابم روبده که راه حل مشکلم باشه واسم کافیه 

پس لطفا تا یکی تاپیک زد چندتاصفحه اول روپرنکنید میخای پربازدید شی.

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی افتخار میکنن ب قدیمی بودن و پر بازدید بودن ...

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
درود بر محمد زارع 😁

آخ داغ دلم تازه شد.واقعا حق ممد زارع بود اول شدن باز یادم انداختی رفتم تو فکر   

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
دیشب تاپیک زدین بلاخره شات گذاشتین؟؟

نه نتونستم تمام مراحل رومیرفتم عکس روهم انتخاب میکردم ولی اینجانمیومدشاید چون گوشیم چینی هستش نمیاد الان باگوشی مادرم اومدم با این امتحان کنم ببینم میشه

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
آخ داغ دلم تازه شد.واقعا حق ممد زارع بود اول شدن باز یادم انداختی رفتم تو فکر    

درود بر محمد زارع 😁

منو یادت مونده ؟؟؟چه ذهنی بین این همه کاریر

خیلی افتخار میکنن ب قدیمی بودن و پر بازدید بودن ...

واچه فرقی میکنه  میخاهیم مشورت کنیم یا دلمون گرفته درددل کنیم  همدرد پیداکنیم چه فرقی داره قدیم یا جدید

اره عکس پروفایلت خاصه تو ذهن میمونی

فدات

واچه فرقی میکنه  میخاهیم مشورت کنیم یا دلمون گرفته درددل کنیم  همدرد پیداکنیم چه فرقی داره ...

منم همینو میگم .فقط افتخار میکنن...ک قدیمی هستن انگار تاج طلا بهشون میدن