2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت خیلی خیلی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راسته یا دروغ

یکی از دوستامون رفته بود واسه دخترش که ببینه چرا ازدواج نمیکنه بختشو بستن یا نه

گفته یه نفری برای دختر خودش دعای بخت گشایی تو آب خوندهو مثلا جلو درشون ریخته و دختر این بنده خدام از رو اون آب رد شده ( یه همچین چیزایی) سنگینی اون دعا روی این طفلی اثر گذاشته

نمیدونم والا منم شنیدم

حالا ممکنه این چیزا راست باشه سنگینی چیز دیگه اثر بذاره

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
مگه توانجدان چنتادعانویس هس؟این ک من میگم میگن سیده  تالنگ ظهرم شنیدم میخابه😂

آخه انجدان معروفه دعانویسهاش.من هرچه بهش زنگ میزدم جواب نمیداد.اسمش را میدونی؟یعنی گفتن رفیعی؟

من چهل روز بقره را خوندم هیچ نتیجه ای نگرفتم.طه را از بس خوندم حفظم

بختن شمارو هم بستند؟من تو این سایت خیلی دیدم که گفتند چله طه برداشتند براشون خواستگار اومده یا ازدواج کردند،یعنی خوندن این سوره هیچ تاثیری نداشت؟

آخه انجدان معروفه دعانویسهاش.من هرچه بهش زنگ میزدم جواب نمیداد.اسمش را میدونی؟یعنی گفتن رفیعی؟

ن متاسفانه .اسمشونمیدونم .این ک شمامیگیدلابد جوون بوده ک پست کرده آخه پیرترا حوصله پست مست ندارن‌میگن حضوری بیا. این گمانم زیادجوون نباشه

خلایق هر چه لایق👌

عزیزم بخدای بزرگ تکیه کن...افکار منفی و برچسبهای منفی رو از خودت دور کن.....حتما چله زیارت عاشورا بگیر و قران  بخون.....نوع رفتار خودت رو بسنج و روش کار کن تا بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنی....

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
من زنگ زدم کرمان خیلی تعریفشو شنیده بودم گفت گره داری تو بختت درحالیکه من اصلا نگفتم چه مشکلی دارم ف ...

کجای کرمانه پی وی ادرس بهم بده فدات

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍