عزیزم اون چندماهیکه زود متولد شده رو برا ش درنظر نگیر الان باتوجه به نوزاد ۶ ماه بسنج
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بابا کی گفته بچه های نارس رشدشون عقبه ؟ بچه داداش منم هفت ماهه به دنیا اومد الان ۸ سالشه قدش مثل بچه های ده ساله است ، دایی منم ۶ ماهه دنیا اومده الان دو متره دکتر به بچه داداشم یه پودر تقویتی داد سریع رشدش رسید به بقیه بچه ها ، بعدشم نسبت به وزن تولدش فکر نکنم وزنش کم باشه
نارس هارو فکر کنم زودتر غذارو شروع میکنن.حسابی به تغذیه ش برس تا تپل بشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بچه ها با هم دیگه فرق دارن دختر منم 8 ماه و دو روزش فقط از رو پشت میچرخه روی شکم و هیچ کار دیگه ای نمیکنه اما بچه دوستم هم چهار دست وپا میره هم میشینه تازه دندونم داره 😆
من از ۵ ماهگی پره اکلامپسی شدم ده روز اون موقع بستری شدم ، بعدشم تو هفته ۳۱ دیگه یه هفته تو ای سی یو بودم اونجا آمپول ریه اینا زدن زیر نظر بودم ۶ روز بعدشم بچه رو دراوردن مشکل خاصی نداشت همه چیش کامل بود فقط بخاطر وزنش که ۱ کیلو بود نگهش داشتن یه ماه