2777
2789

کتاب امریکن انگلیش فایل رو بگیر 

جلد اولش و شروع کن باهاش خوندن 

تو اموزشگاها درس میدن 

و بعد رفع اشکال کن 

من چند تا از دوستام خریدن و از من می پرسن اشکالاتشون رو 

هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.با هم مهربان  باشیم .خدانگهدار دوستان 
بنظرتون با این شیوه بهتر و سریعتر میشه یاد گرفت تا کلاس رفتن؟

بستگی به خودت داره عزیزم من خودم تو خونه راحت تر یاد می گیرم چون با یه برنامه منظم مثل برنامه کلاسی دل زده میشم. این طوری با حوصله و اشتیاق می خونم

She is everything I ever wanted.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم ☺

اگه یکم با انگلیسی اشنایی داشته باشی المانی راحت میشه

چون از یه خانواده کلمه ها شباهت دارن 

از نظر من کلاس برای وقتی خوبه که خوب یاد گرفتی باشی بری تکمیل کنی فقط

کلی هزینه بر می داره برای ادم

She is everything I ever wanted.... 
کتاب امریکن انگلیش فایل رو بگیر  جلد اولش و شروع کن باهاش خوندن  تو اموزشگاها درس میدن&n ...

اتفاقا همین که بخوام طبق کتابای اموزشگاه ها بخونم و لِوِل لول پیش برم خیلی برام مهمه،چون توی برنامه بازار خیلی. بزنامه هی خوب هست اما میخوام با ترتیب درستی پیش برم با کتاب های  دقیق

تعریفشونو زیاد شنیدم شما از ایشون یاد گرفتید؟

اره من چندتادرس ازشون گرفتم خیییلی خوب و روان بود.

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

باهاش اموزش دیدی؟

اره خیلی خوب وروان برو تو پروفایلش همه چیزونوشته

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

میخواممثل اموزشگاه ها علمی و به ترتیب لول یاد بگیرم

نمیدونم گلم.ولی ازپایه اموزش میده تا اخر.کامل گرامراروگفته