2777
2789
عنوان

مامانای گل مهر ۹۸ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله جفتم پایینه ازالان درد دارم خیلی خودشو سفت میکنه دکترگفت اینجوری باشه اوایل مهر زایمان میکن ...

جفتت تازگیا پایین اومده؟

الان چند هفته ای؟

از ۳۶هفته بچه دیگه کامل رسیده.به ۳۶هفته برسه مشکلی نیست ایشالا.

جفتت تازگیا پایین اومده؟ الان چند هفته ای؟ از ۳۶هفته بچه دیگه کامل رسیده.به ۳۶هفته برسه مشکلی نیست ...

نه ۱۸ هفتگی که رفتم سونو گفت جفتت پایینه ازاون موقع هرهفته دارم امپول میزنم 

الان هفته ۳۲ هستم خداکنه به ۳۶ برسم

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
نه ۱۸ هفتگی که رفتم سونو گفت جفتت پایینه ازاون موقع هرهفته دارم امپول میزنم  الان هفته ۳۲ هستم ...

آمپول بتا زدی؟

منم الان ۳۳هفته و ۱روزم.

از ۱۸هفتگی تا اینجاش اومدی مطمئن باش خدا کمکت میکنه این چن هفته رو هم بسلامتی میری.

راستی واتس اپ ندارم تلگ رام دارم ک به زوور میاد بالا. همین تو سایت نمیشه هر روز پیام بدیم!

نصب کردن واتساپ کاری نداره.بنظرم گروه بزنیم بهتره.تلگرام منم بعضی وقتا بالا نمیاد.

آمپول بتا زدی؟ منم الان ۳۳هفته و ۱روزم. از ۱۸هفتگی تا اینجاش اومدی مطمئن باش خدا کمکت میکنه این چن ...

منم ۳۳ هفته و دو روزم🤗

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
آمپول بتا زدی؟ منم الان ۳۳هفته و ۱روزم. از ۱۸هفتگی تا اینجاش اومدی مطمئن باش خدا کمکت میکنه این چن ...

برا بالارفتن جفته دیگه نمیدونم اسمش چیه 

ایشالله همه نی نی ها سالمو سلامت بیان بغل مامان باباشون🤗😍

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
برا بالارفتن جفته دیگه نمیدونم اسمش چیه  ایشالله همه نی نی ها سالمو سلامت بیان بغل مامان باباش ...

این آمپول بتا واسه تشکیل ریه س.که اگه بچه زود اومد دتیا ریه ش تشکیل شده باشه و مشکلات تنفسی نداشته باشه.