2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خدایی رمز گوشیم مهمه چه نکاتی میگین خوب شوهرمن کلن رمز نداره گوشیش😬👌👌👌😁

همسر منم رمزو واسه غریبه ها گذاشته که یهو تو محل کار گوشیش موند چک نکن  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
امضارو بخون خودمم میخوام 😭😭😢😢😢😢😢😢😢

خوندم قبلا..جالبه..من عشق آش دوغم پری شب پختم بازم میخوام😔قابلمه رو بده اینور😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ابرو برمیداره مو رنگ میکنه😳آفرین😃این خیلی جدید بود نشنیده بودم😀😄

اشکالش چیه؟؟؟مگه شغل ارایشگر و یا اشپز مخصوص خانماس اقایون نمیتونن؟؟؟بعدش چون از خانواده دورم کسی نیس خودش برام انجام میده..چرا ی هزینه بخوام بدم ب ارایشگر

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
میبینم که اکثر شوهراتون مرغ وگوشت پاک میکنن،شوهر من بدش میادمیگه دستم بو میگیره 😁برم روش کارکنم😁

ماهم روشون کار کردیم وگرنه اینجوری نبودن

من گیسامو تو این راه سفید کردم    

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
شوهر منم خداروشکر تو هیچی کم نذاشته از کدومش بگم از کدوم خوبی بگم ک باید کلی بنویسم حوصلتونو سر نبرم ...

مثه شوهر من

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
آره بخدا فکرده الکیه🤣🤣🤣

آره دقیقا  

همسر منو همکاراش و خونوادش عصبی میشناسن که زود از کوره درمیره خب همونجورم هست ولی خداروشکر با من خوب و مهربونه چون از اول روش کار کردم   

اونسری برادر زادش بهش گفت عمو وقتی با زن عمو حرف میزنی کلا لحن حرف زدنت عوض میشه یهو

اشکالش چیه؟؟؟مگه شغل ارایشگر و یا اشپز مخصوص خانماس اقایون نمیتونن؟؟؟بعدش چون از خانواده دورم کسی نی ...

نه عزیزم من که نمیگم بده منظورم اینه که اتفاقا خیلی هم خوبه این کارو برات انجام میده قدرشو بدون😀😀اتفاقا خودم یه مدت بهش گیرداده بودم بند یاد بگیر برام بند بنداز زیر بار نرفت😁

ابهتی داریا معلومه

نه اصلا فقط با محبت اینجوری شده یعنی محبت میببنه محبت میکنه

زیاد تعریفشو میکنم که خیلی خوبی مردی به خوبی و مهربونی تو پیدا نمیشه و....

وقتی یه کار کوچیک میکنه بقدری تعریف و تشکر میکنم انگاری کوه کنده

اونم سعی میکنه کارای خوبشو بیشتر انجام بده

روشی که تو زندگی پیش گرفتم اینه

مثلا نمونش یه کیف میخره بقدری ازش تشکر میکنم و ذوق و شوق که میبره کفشم میخره برام