2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست

من همسرم قبل بارداریم هیچ کاری نمیکرد و بلد نیست مخصوصا تو گوشت خرد کردن و مرغ و اینا اصلاااااا بلد نیست برعکس بابام که اینکارا رو دوش بابامه .....غذا هم فقط نیمرو و جوجه بلده ....الان که باردارم یه کمی یه دستی میرسونه ولی بیشتر میگه ولش کن بابا همینجور خوبه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
یه بار رفتم با ۱۱۰ اومد کلی هم منو زد

عزیزم لطفا کلید مرد دکتر حبشی رو بخون 

تو اون خیلی طرف مردها رو میگیره ولی جز اینم راهی نداریم، من عمل کردم، با اینکه از خیلی چیزا بخاطر اقتدار شوهرم میگذرم ولی در کل میبینم مهربون تر میشه

بعدم برو اداب اشپزی اسلامی رو پیدا کن 

اگه پیدا نکردی بگو تا برات بفرستم

شامل وضو گرفتن قبل از اشپزی و خیلی دعا ها و ذکرها رو میگن ک بخونی 

مثلا تو یا رئوف یا حلیم و... بخون تا شوهرت مهربون شه 😘❤

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همرو ک شوهرت انجام میده پ تو چیکارمیکنی😐😐😆

خو منم غذا میپزم ولی املت و نیمرو باشه با اونه  

ظرفارم میشورم لباساروهم میشورم و اتو میزنم و گاهی هم همسرجان زحمت میکشن واسه اتو کشی

ولی شکر خدا خیلی تو کارای خونه کمکم میکنه البته مواقعی که هست چون کارش ماموریتیه ۲ هفته نیس۱۰ روز خونست

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
نه جدی بدون شوخی شوهر منم یه خوبیایی داره مثلا بسیار از خودگذشتگی میکنه بخاطر ما عاشق مسافرت هرچی بخ ...

اوه اوه گفتی خانواده یادم رفت پز اینو بدم

منم اوایل وحشتناک سر خانوادش دعوا داشتیم تا طلاقم رفتیم ولی انقد فتنه کردن آشکار شد

الان دیگه نمیزاره از گل نازکتر بهم بگن 

ناراحتمم کنن خودش جوابشونو میده تازه سفارشم داد مامانم برام مربا درست کرد گفت خانومم هوس کرده😬😬😬😁😁😁

اومدم پززززززز بدم

شوهرم خیلی آقاست و مهربون و مغرور😐😘

دست و دلبازه ☺️

خیلی وفاداره😍

محدود نمیکنه منو☺️

کارها و اجسام سنگین با ایشونه 

گوشت خرد کردن با خودشه

تو خانوادش حمایتم میکنه

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
آخه میترسه دس بندازنش یا زن ذلیل اینا بگن😣😁

راستش من از یه حس خوب خودم گفتم نسبت به همسرم، باورم نمیشد که فقط یک نفر خوشحال شد!!!! بقیه سعی داشتن فقط بهم تفهیم کنن کهکخ «زهی خیال باطل»!!!!

اخرین پستم هست

شوهرمن صبوره

سر هر چیزی دعوا نمیگیره 

بسیار خانواده دوسته عاشق زن و بچشه

دل نازکه 

و مهربون و وفاداره اینا برام خیلی مهمه

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خو منم غذا میپزم ولی املت و نیمرو باشه با اونه     ظرفارم میشورم لباساروهم میشورم و اتو م ...

آفرین بهش👍❤

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بزار منم بگم شوهرم فرشته اس...دارو های بچهام وقتی مریض میشم خودش نصف شب یا در طول روز میده بهشون حتی وقتی خودم مریض میشم خودش بهم دارو میده..گوشت و مرغ و ماهی خودش تمیز میکنه..اگه مریض بشم خودش کارارو انجام میده. .ب شدت احساسی مهربون بادرکه..

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  

شوهر منم همیشه سبزی و مرغ و گوشت و ماهی و... پاک میکنه خرد میکنه میشوره فک کنم تو ذهنش این کارا مردونس!البته کلا بچم خیلی انرژی داره اون روز خودم ابرومو تمیز کردم قهر کرده میگه مگه قرار نبود من ابروتو ور دارم؟بهش قول دادم چند روز دیگه بدم تمیز کنه زیرشو یا اپیلاسیون میکنم میاد ازم میگیره بدنمو اپیلاسیون میکنه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود