2777
2789

من پریودهام نامنطمه وتنبلی دارم قبلا سونو دادم و قرص ال دی و دوفاستون خوردم 

گفتم دوباره برم دکتر هم برای عفونت چک بشم ولی معاینه نکرد گفت اول برو سونو همینجا من نمیتونم معاینه کنم بایداول ببینم بدنت درچه حاله سونوگرافی هم مرد بود نرفتم ولی ویزیت و پول معاینه دادم 

به نظرتون سونوجای دیگه برم  الان سونو فایده داره آخه دوسال پیش رفتم وفهمیدم تنبلی دارم داروهایی که بالا گفتم خوردم ولی فایده نداشت هر دوسه ماه پریود میشم ویتاگنوس هم انقد تعریف میکنن خوردم ولی فایده نداشت 

چیکار کنم 

به نظرتون حجامت ساقین برم یا سونو برم و به دکتر نشون بدم ولی خب داروی شیمیایی احتمالا میده که فایده نداره  

بنظرم با طب سنتی راحت تر درمان میشی. 

کانال زهراعباسی هم چک کن،  نسخه های رایگان برای مشکلت داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همین حجامت ساقین انجام بدم باشه مرسی عزیزم

نه حجامت ساقین رو سرخود انجام نده 

برو ویزیت شو، اصولی درمان کن. 

زهراعباسی هم ماماهست هم پژوهشگر طب سنتیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اول باید معاینه میکرد ولی حالا نکرده یه جا دیگه برو سونوگرافی سونوی دو سال پیشت به درد نمیخوره اگ گف ...

اره من پول معاینه هم دادم فک کنم باسونوگرافیه بسته بود چون هزینه سونو روپرسیدم گفت بهم زنگ بزن اگه هزینه بالابود

خوب میدونم هنوز تنبلی دارم درمان نشدم که 

یعنی همین حجامت ساقین انجام بدم باشه مرسی عزیزم

حنا صبح ها بزار کف پاهات پیاده روی تند خوبه برات بادکش تخمدان برات خوبه و ماساژ و گرم نگهداشتن شکم

سلامتی و خوشبختی دخترم
نه حجامت ساقین رو سرخود انجام نده برو ویزیت شو، اصولی درمان کن. زهراعباسی هم ماماهست هم پژوهشگر طب س ...

اینجا هم یه خانومه درس طب سنتی خونده وگفت حجامت ساقین خوبه برات ولی من نرفتم 

حنا صبح ها بزار کف پاهات پیاده روی تند خوبه برات بادکش تخمدان برات خوبه و ماساژ و گرم نگهداشتن شکم

بادکش طب سنتی گفت اگه فیبروم وکیست نداشته باشی خوبه وگرنه عوارض داره 

اره من پول معاینه هم دادم فک کنم باسونوگرافیه بسته بود چون هزینه سونو روپرسیدم گفت بهم زنگ بزن اگه ه ...

اره اونایی ک معرفی میکنن باهاشون قرارداد به زور میخان بکنن تو پاچه ادم ک برو حتمن اینجا 

من ی کم تنبلی داشتم قرص اسپیرونولاکتون ۲۵ نوشت 

در کنارش گفت تحرک داشته باش 

به نظرم کم تحرکی عامل بیشترشه این واسه من دلیلش بود

سونو قبلا رفتم گفت تنبلی داری و درمان نشدم یعنی احتمال داره بدترشده باشم

کسی نمی دونه. افراد سالم هم سالی ی بار چک میشن. شما که مشکل قبلی هم داشتید. امیدوارم اینبار درمانتون و جدی بگیرید و رود خوب شید 🙂

اینجا هم یه خانومه درس طب سنتی خونده وگفت حجامت ساقین خوبه برات ولی من نرفتم

نه برو پیش طبیب

به حرف هرکسی گوش نده. 

ممکنه حجامت برات مضر باشه