2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

2268 بازدید | 171 پست

والا انقد شوهر بد و خاین دیدم تو این نی نی سایت دلم خواست یه کم از خوبیای شوهرم بگم

شما هم بگین

من بچه دوممو باردار هست سر اولی مشکلی نداشتم

یعنی خداروشکر میکنم

چون اگه اون موقع حالم بد میشد شوهرم دست به سیاه سفید نمیزد اما سر این بچم استراحتی شدم یعنی همش میگفتم اگه اینجوری بشم باید برم ور دل مامانم تا خوب شم

اما خداروشکر شوهر جان هر رور ظرفا رو میشوره 

امروزم برای بار اول جارو برقی زد

البته زیر بار نمیرفتا🤣🤣🤣🤣

کلیم سفارش میکنه کسی نفهمه🤣🤣🤣

خانما لباس بچگونه داریم کیفیت عالی قیمت خیلی مناسب .ممنون میشم ازمون‌حمایت کنید.❤🌹

آدرس پیج:mezon_ninii🌷🌷

برای دیدن یه سری از کارای محرمی میتونید یه سری به تاپیکم بزنید.😍😍❤🌹😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3170513/بلاخره-آزاد-شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدارو شکر ان شاالله همه تو خونشون خوش باشن شما هم به سلامتی فارغ بشین

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

دیگه شوهر پز دادن داره 

خدایی از دو کس تعریف نکنید ک بد میری....نن تو خودشون یکی شوهر یکی بچه😆😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

آقامون جنتلمنه جنتلمنه  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی