2777
2789
عنوان

چرامن اینجوریم؟😕

157 بازدید | 12 پست

من شوهرم خیلی باهام خوبه خداییش به خواسته هام عمل میکنه و شاید دوسمم داشته باشه ولی من با کوچکترین کاری ک اون میکنه عصبی میشم مثلا وقتی میره خونه ی دوستش یا یکم ک حرف زدیم زود خدافظی میکنه یا وقتی بهش میگم بیا بریم بیرون نمیاد و بعدش با دوستش میره خیلی ناراحت میشم وحس میکنم خیلی دوسم نداره و عصبانی میشم.واحساس میکنم عاشق دوستاشه چیکار کنم حق دارم یا بیخودی عصبی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداری عزیزم😂 بنظرم شما روحیه کمالگرای افراطی و حساسی دارید، اگر اینطور پیش بره همسرتون از تلاش برای جلب رضایت شما خسته میشن...

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه منم بودم ناراحت میشدم  ولی چرا میگی شاید دوسم داشته باشه؟ انگار مطمئن نیستی

راستش نمیدونم چرا شایدم بخواطره این باشه ک بهم میگه دوست دارم ولی تو عمل مشخص نیست و انقدر ک اشتیاق داره بره پیش دوستاش واسه باهم بودن اشتیاق نشون نمیده

شما روانشناسی؟

تحصیلات آکادمیکم روانشناسی نیست ولی چون خودم مشکل شما رو داشتم و خیلی راجع بهش خوندم اطلاعات دارم عزیزم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
راستش نمیدونم چرا شایدم بخواطره این باشه ک بهم میگه دوست دارم ولی تو عمل مشخص نیست و انقدر ک اشتیاق ...

باهاش صحبت کن بگو دیگه متاهلی با یه آدم مجرد فرق میکنی از همه لحاظ، توام دوست پیدا کن ولی مثل خودت متاهل باشه اینجوری کمتر احساس تنهایی میکنی

" دیدم که آدمی، اَز آدمی دریغ میشود "
باهاش صحبت کن بگو دیگه متاهلی با یه آدم مجرد فرق میکنی از همه لحاظ، توام دوست پیدا کن ولی مثل خودت م ...

نمیشه خیییلی صمیمی ان کلا آدم اجتماعی هست نمیتونه اینکارو بکنه بعدشم دوست ندارم منعش کنم اونوقت بدش میاد ازمن و میگه کاش ازدواج نمیکردم زنا دست و پا گیرن میخوام جوری باشه خودش بیاد طرفم درضمن لجبازه

نمیشه خیییلی صمیمی ان کلا آدم اجتماعی هست نمیتونه اینکارو بکنه بعدشم دوست ندارم منعش کنم اونوقت بدش ...

توام بهش نشون بده اجتماعی هستی اونوقت بیشتر به طرفت کشیده میشه

" دیدم که آدمی، اَز آدمی دریغ میشود "