2777
2789

لطفا کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن...

میخوام به جای پوشک مای بیبی 

پوشک های ساده بخرم و با شورت آموزشی استفاده کنم برای بچه ی ۱۰ماهه م...

نظرتونو بهم بگین ؟

خوبه یا نه؟

پَس میده یا نه؟

چه مارکی پوشک خوبه و چه نوع شورتی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شورت آموزشی زود پلاستیکش پاره میشه پوشکم جذب آنچنانی نداره باید بذاری کنار برگردی به مای بیبی مگه کهنه کنی بچتو

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

معلومه که پس میده. شورت آموزشی خیلی ضخیمه پاهای بچه میسوزه. هم پوشکو باید تحمل کنه هم شورت حوله ایو. والا انصاف نیس.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

نه بدرد نمیخوره. اگه مشما شورتی بگیری بهتره اونام زود پاره میشه همون هزینه رو میکنی . فعلا پوشک کن دو سه ماه دیگه بهش یاد بده بعضی بچه ها زود یاد میگیرن من اشتباه کردم دیر بازش کردم حالا دونیم داره میشه یاد نمیگیره

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

اصلا شورت آموزشی خیلی چیز بیخودیه. من خریدم یه بار استفاده کردم همون یه بارم توی باغ که دخترم جیش کرد کامل همش ریخت. دیگه گذاشتمش کنار

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

@پگاه44  

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

شورت آموزشی دکمه ای یا چسبی بگیرید بهتر از کشیه،داخلشم باید کهنه بزاری وگنه پس بده،و با هر جیش باید عوض کنین ،نمیشه عین پوشک زیاد بمونه به بچه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

ممنون از همگی🌹

مرسی تجربه هاتونو دراختیارم گذاشتین😍

خیلی خوب بود...🌹🌹🌹

در نتیجه استفاده از پوشک مای بیبی و مولفیکس رو ادامه خواهم داد

و بچه مو زودتر از پوشک میگیرم و دشتشویی رفتن رو یادش میدم...

مرسی مامانا😘😘😘