2777
2789

اقدامیم این ماه لتروزول خوردم رابطم کم بود

ماه پیش دهم مرداد پریود شدم تاحالا زود پریود نشدم با حساب ماه پیشم پنج روز پریودم مونده

از دیروز چند قطره لک قهوه ای روشن میبینم هراز گاهی ترشح شفاف رگه های خونی خیلی کمه

دیروز کمردرد داشتم احساس گر گرفتگی کمرم

16روزم از اقدامم گذشته

به نظرتون لانه گزینیه یا پریودی

تپش قلبو استرس گرفتم

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریلکس باش لانه گزینی لک صورتی یاقهوه ای ک حداقلدوبارتادوروز میاد توهرکس متفاوته واینک قبلش درددل وک ...

منم این ماه فقط لک قهوه ای داشتم اصلا قرمز نبود چند روزم بود ولی خیلی کم ینی پریود بودم)؟

حس میکنم لانه گزینیه اگه قبل پری لکه بینی نداشتی هیچوقت ممکنه باشه تست بزن حالا

فقط یه روز میبینم بعد پریود میشم ولی هرچی به خودم خیلی ببخشید تو دسشویی فشار میارم یا قهوه ای میاد یا ترشح شفاف با رگه خیلی خیلی کمه خونی

نوار گذاشتم از دیروز تمیزه 

ریلکس باش لانه گزینی لک صورتی یاقهوه ای ک حداقلدوبارتادوروز میاد توهرکس متفاوته واینک قبلش درددل وک ...

کمر درد داشتم

اره قهوه ای روشنه 

برام دعا کنین اصلا نمیتونم تپش قلبمو کنترل کنم به دفعه ای احساس میکنم هوری دلم میریزه

هم ممکنه لکه بینی پریود باشه هم لکه لانه گزینی  استرس چرا عزیزم استرس داشته باشی بدتره خودتو س ...

توکل به خدا میترسم امیدوار شم نشه 

هرماه که پریودیم میاد میشینم زجه میزنم

این ماه اولین دوره لتروزول خوردم ولی رابطم کم بود 

فقط منتظرمعجزه خدام

مطمینید شما

منم چند جا خوندم از ده روز تا چند روز قبل پری میاد

باز هرکس یه جور تجربش کرده

خدایا خدایاااا لانه گزینی باشه

مطمینید شما

اره من خودمم همینجوری بودم اونایی ک لک نمیبینن اصلا ویاپریودی سنگینی دارن لانه گزینی قشنگ حس میکنن

ی علامت دیگشم اینک وقتی میری دستشويي وخودتوخشک میکنی دستمالت کثیف میشه و رو لباست چیزی نمیاد یعنی انقد کمه

توام خوبی کی به کیه!