2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطف کردی منم دیدم نسبت به شهر ما ارزونتر بود. فقط مطمئن هست برای خرید؟

اره عزیزم مطمعن باشید چون نود درصد درامد و معروفیتشون فقط بخاطر سفارشای پستی ک میگیرن 

الان بخاطر گرونیا تقریبا یکسالیه ک گرونتر شده قبلا هنوز ارزونتر بود 

پارچه کریشه ک الان جنس درجه دو رو میدن متری ۲۸ قبل گرونیا درجه یکش من متری ده گرفتم ازشون 

ولی بااین وجود بازم نسبت ب بقیه جاها خیییلی ارزونتره

اره عزیزم مطمعن باشید چون نود درصد درامد و معروفیتشون فقط بخاطر سفارشای پستی ک میگیرن  الان بخ ...

من نخی اینجا میگیرم متری ۳۲ حداقل. تازه من سمت غربم و پارچه ارزونتره مثلا! قبلا همین نخی هارو میگرفتم متری ۱۲

چنتا انتخاب کردم بخرم از این کانال

مرسی

من نخی اینجا میگیرم متری ۳۲ حداقل. تازه من سمت غربم و پارچه ارزونتره مثلا! قبلا همین نخی هارو میگرفت ...

پیشاپیش مبارکت باشه عزیزم

تازه جای دیگه هست پارچه های تکه ای دارن از دوبی میارن تکه های نخی خارجی جنس عالی یک مترونیم ۱۵تومن 

با تکه دومتری شیک برا کت مجلسی یا شومیز یا ...بیست تومن

ک البته همینا قبلا یک مترونیمش رو پنج میدادن