2777
2789
عنوان

کلسیم چی به پسرم بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9145 بازدید | 52 پست
آهن گاهی میدم چون به سختی میخوره مولتی هم ایرانی میدم خارجی چی میدی؟

خب اهن خارجی خوشمزه تره

ویتامین ویوا کیدز

اهن هم سان اکتین

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره از استخونات و دندوتات مایه میزاری دختر خوب. اون میگیره کلسیمشو خودت شکسته میشی خودت کلسیکیر بگیر ...

سه تا از دندونام خراب شده از وقتی حامله شدم و دنیا اومده

خدایا امیدم فقط تویی...
مگه تحت نظر پزشک نیست یا بهداشت میبری بهت گفتن قدش کوتاهه؟

پیش یه دکتر خیلی خوب تو شیراز میبرمش، ۶ماهگی که رفتم گفت دیگه نیا تا یک سالگی، گفت چیه الکی بچه میبرین دکتر، دکتر خوب دیگه هم سراغ ندارم

خدایا امیدم فقط تویی...
سه تا از دندونام خراب شده از وقتی حامله شدم و دنیا اومده

برای اینکه خیالت راحت باشه همیشه تحت نظر ی متخصص اطفال باشه بهتره هر دو سه ماه یبار میبری هم قد وزنش چک میشه هم کامل معاینه میکنه

من پسرمو هر دوماه میبرم چون رفلاکس هم داره یکم میترسم

اگر هم خدای نکرده مریض بشه هم که دیگه زودتر از دوماه میشه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
تا دو سالگیش بیشترم میشه. ب خودت اهمیت بده 

من واقعا به خودم اهمیت ندادم

اگر این قرص های کلسیم منیزیم زینک با هم هست لگیرم بخورم کفایت میکنه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
پیش یه دکتر خیلی خوب تو شیراز میبرمش، ۶ماهگی که رفتم گفت دیگه نیا تا یک سالگی، گفت چیه الکی بچه میبر ...

پس به حرف دکترت باش و دارئوی الکی نده چون متابولیزمش از طریق کبد هست هیچوقت سرخود به بچه ها نباید دارو داد مولتی ویتامین خارجی ها بهتره چون حاوی زینکه و اهن رو حتمااااا بده

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
برای اینکه خیالت راحت باشه همیشه تحت نظر ی متخصص اطفال باشه بهتره هر دو سه ماه یبار میبری هم قد وزنش ...

واسه منم رفلاکس داشت اما چون وزن گیریش خوب بود، دارو نداد و گفت غذا خور بشه درست میشه که خداروشکر هم خوب شد

خدایا امیدم فقط تویی...
پس به حرف دکترت باش و دارئوی الکی نده چون متابولیزمش از طریق کبد هست هیچوقت سرخود به بچه ها نباید دا ...

خب خارجی ها میگن میزان آ و د کمتر از ایرانی ها هست، واسه این ایرانی میدم

خدایا امیدم فقط تویی...
واسه منم رفلاکس داشت اما چون وزن گیریش خوب بود، دارو نداد و گفت غذا خور بشه درست میشه که خداروشکر هم ...

نه پسر من هنوز کامل خوب نشده  

من واقعا به خودم اهمیت ندادم اگر این قرص های کلسیم منیزیم زینک با هم هست لگیرم بخورم کفایت میکنه؟

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒