2777
2789
عنوان

کلسیم چی به پسرم بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9145 بازدید | 52 پست

میتونی شربت کلسی کر بدی یا یه جور ویتامینهایی هستن که  قرص پاستیلی هستن بچه ها اونارم خیلی دوست دارن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش آزمایش بده، نیاز بود دکتر خودش براش مینویسه. شربت کلسی کر، و قطره ی ویتامین آ د میدن معمولا

حالا میخام دوباره ببرمش پیش یه دکتر دیگه، ذهنم خیلی درگیرش هست

شربت کلسی کر برای زیر یک سال هم میشه داد؟

خدایا امیدم فقط تویی...
به دکتر گفتم اما براش ننوشت، فقط کم خونی و آلرژی نوشت

خب لازم نداره دیگه پسر من رشد قد و وزنش کم بود اخه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
چن وقتشه؟ 

نه ماه اون سفیده اگه گیر بیاد خیلی بهتره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
حالا میخام دوباره ببرمش پیش یه دکتر دیگه، ذهنم خیلی درگیرش هست شربت کلسی کر برای زیر یک سال هم میشه ...

مگه مولتی ویتامین و اهن نمیدی بهش؟

اونا خودشون همه چی به اندازه دارن

من اونارم خارجی میدم خیلی خوبه

ویتامین دی بده. کلسیم رو از شیرش میگیره. برا خواهرزادم ک دکتر قرص رو گفته بود سوراخ کن بریز تو دهنش

شیر خودم بهش میدم و لبنیات فقط پنیر میخورم

شیر اصن نمیتونم بخورم ماست هم گاهی میتورم

یعنی بازم کلسیمش تامین میشه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
حالا میخام دوباره ببرمش پیش یه دکتر دیگه، ذهنم خیلی درگیرش هست شربت کلسی کر برای زیر یک سال هم میشه ...

مطمئن نیستم عزیزم، واسه همین میگم باید با دکترش مشورت کنی

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
رشد قدش چند ماهگی چند بود که کم بود؟ البته همه بهم میگن خیلی کوتاهه

نمیدونم دقیقا چون چون دکتر محاسبه میکرد میگفت

فقط این سری برای وزن گفت تو این سن هر روز باید دوازده گرم وزن اضافه کنه

مگه مولتی ویتامین و اهن نمیدی بهش؟ اونا خودشون همه چی به اندازه دارن من اونارم خارجی میدم خیلی خوب ...

آهن گاهی میدم چون به سختی میخوره

مولتی هم ایرانی میدم

خارجی چی میدی؟

خدایا امیدم فقط تویی...
شیر خودم بهش میدم و لبنیات فقط پنیر میخورم شیر اصن نمیتونم بخورم ماست هم گاهی میتورم یعنی بازم کلس ...

مگه تحت نظر پزشک نیست یا بهداشت میبری بهت گفتن قدش کوتاهه؟

شیر خودم بهش میدم و لبنیات فقط پنیر میخورم شیر اصن نمیتونم بخورم ماست هم گاهی میتورم یعنی بازم کلس ...

آره از استخونات و دندوتات مایه میزاری دختر خوب. اون میگیره کلسیمشو خودت شکسته میشی خودت کلسیکیر بگیر بخور حتمن 

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒