2777
2789
عنوان

کلسیم چی به پسرم بدم؟

9146 بازدید | 52 پست

بچه ها ما خونمون آفتاب گیر نیست، تو روز هم اصلن بیرون نمیرم که پسرم آفتاب ببینه، خیلی نگرانم که استخوناش ضعیف شکل بگیره، یک هفته دیگه ۱۰ماهش پر میشه

قطره یا شربت کلسیم و ویتامین دی چی بهش بدم؟

شما به بچه هاتون چی میدد؟

خدایا امیدم فقط تویی...

من زیر نظر دکتر کلسی کر میدم با قطره ویتامین دی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش آزمایش بده، نیاز بود دکتر خودش براش مینویسه.

شربت کلسی کر، و قطره ی ویتامین آ د میدن معمولا

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

من اینارو میدم دکتر مقدادی برای پسرم تجویز کرده اثرشون خوب بود

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
ویتامین دی بده. کلسیم رو از شیرش میگیره. برا خواهرزادم ک دکتر قرص رو گفته بود سوراخ کن بریز تو دهنش

راستی مگه ویتامین هاشو نمیدی؟؟؟  

تو ویتامینتی بهداشت اینا آ و د ب مقدار روزانه دوزش تو قطره ای ک باید بدی هست حواسم نبود

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒