2777
2789

اگه خودتون درست کردین و خوب شده دستورشو میگین لطفا!؟

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من الان خوردم😋

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اتفاقا من الان خوردم😋

چجوری درست کرده بودی

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

گوشت چرخ کرده رو با پیاز می پزی می ریزی داخل شکم بادمجون😊

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

ببین گوشت چرخ کرده رو نمک و آرد نخودچی و فلفل بزن خوب ورز بده و قلقلی درست کن و سرخش کن بعد باهاش خورشت درست کن عالی میشه شوهر من که عاشقشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ببین گوشت چرخ کرده رو نمک و آرد نخودچی و فلفل بزن خوب ورز بده و قلقلی درست کن و سرخش کن بعد باهاش خو ...

ارد نخودچی ندارم اگه نزنم بد میشه!؟

ببین گوشت چرخ کرده رو نمک و آرد نخودچی و فلفل بزن خوب ورز بده و قلقلی درست کن و سرخش کن بعد باهاش خو ...

منم اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
ارد نخودچی ندارم اگه نزنم بد میشه!؟

نه ولی خوب ورز بده وا نره یه کوچولو ارد گندم یا سفید بزن کم باشه ها بوی خمیر نگیره در حد یه قاشق مربا خوری

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

گوشت چرخیتو یه تفت بده که رنگش عوض شه نیمه پخته شه بادمجوناتم خوب سرخ کن بزار کنار به گوشت چرخیت یه دو تا قاشق رب بزن حالا تا یه تابه کفش روعن بزن یه لایه گوچه حلقه شده یه لایه بادمجون یه لایه گوشت چرخی دباره یه لایه گوجه یه لایه بادمجون یه لایه گوشت چرخی بزار نصف استکان ابم بریز روش درش بزار زیرشم کم کن فوق العاده لذیذ خوشمزه میشه

نه ولی خوب ورز بده وا نره یه کوچولو ارد گندم یا سفید بزن کم باشه ها بوی خمیر نگیره در حد یه قاشق مرب ...

آها یه کوچولو پودر شنبلیله خشک هم بزن تو گوشتت بوش عالی میشه

گوشت و یه تیکه پیاز و یه تیکه سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن، جوز هندی باهم چرخ کن ، قلقلی کن ، سرخ کن، 

بعد یه سس مثل خورشت قیمه درست کن،زعفرون و گلاب و هل بریز ، گوشتا رو بریز توش 

بادمجونا رو هم سرخ کن آخرا بریز توی خورش