2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

228 بازدید | 21 پست

سلام خسته نباشید

دوساله ازدواج کردم ک بعد پنج ماه باردار شدم اما پوچ بود و سقط شد.چهارماه اقدام کردم و باردار نشدم رفتم دکتر گفتن تنبلی داری و پلی کیستیک متفورمین روزی دوتا؛تاموکسیفن و لتروزول شبی یکی از ۳-۷خوردم روز ۱۰رفتم سونو اندازه تخمک ۹بود و باردار نشدم این ماه برام دوتا امپول hmgروز ۸-۹زدم و لتروزول از۳-۷شبی دوتا متفورمین روزی دوتا و کابرلین از ۱۳تا یک هفته شبی نصفی

امروز ک روز ۱۴بودم رفتم سونو اندازه های تخمک۲۱-۲۲-۲۳هست 

۱-امکان بارداری چند درصد هست؟

۲-اندازه و تعداد تخمک ها خوبه؟

۳-دکترم شک داشت ک امپول hcgبزنم یا نه ک بعد گفت نزن بنظر شما چیکارکنم ؟

۴-یعنی الان تخمک ها ازاد شده یا چندروز دیگه؟

تخمک ها بزرگ هستن انشاءالله تبدیل به کیست نشه و آزاد بشه 

هنوز زمان ذاری عجله نکن اینقدر هم دارو هورمونی نخور 

همسرت هم حتما آزمایش بده ک خدا نکرده مشکلی بود همزمان با شما درمان بشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

انشاالله که به حق این محرم باردار میشی گلم درضمن تو تازه عروسی از وقتت استفاده کن خدا سرموقعش میده بهت الات تخمک هات خوبه لازم نیست دقیق روزی که آزاد بشه نزدیکی کنی شما هر دوروز یه بار نزدیکی کنین اسپرم ها تو رحمت آماده باشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که به حق این محرم باردار میشی گلم درضمن تو تازه عروسی از وقتت استفاده کن خدا سرموقعش میده ب ...

ممنون گلم 

واقعا خیلی دلم کشیده بچه از انتظار خسته شدم

برام دعا کنید   

احتمال بارداری من و شما زیاده این ماه چون فولی زیاد داریم و بالغ هستن

انشالله

والله نمیدونم چ کنم دیگه نمیشینه تا شنبه اولش برام نوشت بعدش گفت میترسم خیلی تحریک شه  چن بارم بعدش سوال کردم گفت نزن