2777
2789
عنوان

گیسوام.میخوام برم عروسی بیایین عکس پست اولی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 7889 بازدید | 123 پست
[QUOTE=102683706]دعا کنید هانا شب بهونه خواب و شیر نگیره    [/QUچند وقتشه بچت

۱ سال و ۱ ماه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووفف کجای مگه؟ عاشق لباس بچت شدم

مرسی

توام‌میگی‌گرونه؟خواهرمم‌گفت

دورودم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه برام عجیبه یعنی واقعا بهونه رو میزارن سر ناخن یا کلا اصلا نمیخونن اخه مگه میشه نخوند پس چرا من ...

اصلا عجيب نيست هركس ي اعتقادي داره شمام اگه اعتقاد ت قوي باشه ب اين فكر نميكني كه چرا نميتوني نمازو ترك كني !

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اخه برام عجیبه یعنی واقعا بهونه رو میزارن سر ناخن یا کلا اصلا نمیخونن اخه مگه میشه نخوند پس چرا من ...

خوندن یا نخوندن نماز هر شخصی به خودشون مربوطه و اونی که قضاوت میکنه فقط خداس

خدایا شکرت   
حماقته؟! خب این نظر شماست، دور از جون استارتر

بله خب منم نظر خودمو دادم به کسی ام توهین نکردم خودمم اهل ناخن و این مسائل هستم استارتر دوست منه❤🙂

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
ناخونت مدلش خشکله بقیه میکارن بد میشه ولی گل شینیونت کاش یجور دیگه بود لباستم خوبه عزیزم 🥰

اونله تز خووم بود نداشتم دیگه😓😓🤣🤣

گیسو جان خیلی گرفته ازت برای شینیون ..اونم واس شهر کوچیکی مثل دورود 

خيلي تميز كار كرده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
گیسو جان خیلی گرفته ازت برای شینیون ..اونم واس شهر کوچیکی مثل دورود 

واقعا

دفعه اولمه میرم آرایشگاه😰😰

راستی عزیزم میتونی یه شیشه شیر خشک یا شیر خودت و بدوشی تو شیشه شیر ببری که اگه خواست با شیشه بهش بدی که اذیت نشی.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍