2777
2789
عنوان

بزرگ ترین حسرت تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر نداشتن و رابطه ی خوب نداشتن با برادرام و راحت نبودنم باهاشون اینکه بچگیامو زهر کردن هیچ وقت نمی بخشمشون اگر چه به خاطر یه سری چیزا دلم براشون می سوزه ولی دلم برای خودمم می سوزه

ازدواجمون جور شه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بزرگترین حسرت یا ارزو؟بزرگترین حسرت اینه چرا همیشه اجازه نداد جلو خانواده شوهرم از خودم دفاع کنم.بزر ...

کی اجازه نداد

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
برو یه روز همین جوری سر بزن با دانشجوهاش حرف بزن انگیزه درس‌ خوندنو کلا از دست میدی دانشگاه تهران حس ...

چرا خیلی حشرت داره کلی برنامه ریزی کرده بودم راحت میتونستم مهاجرت کنم با اون بچه ها همکلاس بشم ولی اخرش دانشگاه شهر خودمو زدم تنها امیدم اینه تخصص برم بهشتی

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

سلام خانما یه سری لباس بچگونه اوردیم میتونید کارامو تو پیج ببینید .ممنون میشم ازمون حمایت کنید.کارامون نسبت به بقیه پیجا بسیار قیمت مناسب هستن.❤❤❤❤

آدرس پیج:  mezon_ ninii

برای دیدن یه سری از کارای محرمی میتونید به تاچیک من سر بزنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3170513/بلاخره-آزاد-شدم

منم بچه

😭😭😭😭ايشالا به ما هم میده

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

یکی باشه صبح تا شب واسم غذاهای خوشمزه بپزه بخورم خیلی تنبلم از بس غذا نمیخورم شبیه سوء تغذیه ها شدم

قد آسمون خودتو دوس داشته باش باور کن تو دنیا هیچی ارزشش بیشتر از خودت نیس👧