2777
2789
انشالله که زودی نی نی دار میشی..دارو گیاهی فقط جواب خوب میده..سعی کن تا شوهرت از ش خوب میشه با دارو ...

وای مرسی عزیزم خیلی دلم اروم شد ممنون از راهنمایییاااات ایشالا هرچی از خدامیخای بهت بده.فقط میشه بگی چ روزایی باس ویتاگونس بوخورم چ زمانایی نباس بوخورم

دخترم همه دنیامه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتاگونس ضرری نداری؟و قیمتش چنده و کجادارن

داروخانه دارن.. قیمتش زیاد نیست.من خیلی دیدم ذخیره پایین بود دکترها الکی دارو میدن و ای وی اف اخرش با گیاهی نتبجه گرفتن‌‌.به نطرم با طب سنتی برات بهتر جواب میده مولتی ویتامین حتما بخور مخصوصا  q10 که عالیه..ی دکتر دلسوز برو انشالله زود باردار میشی..راستی رنجش تار نوشته بود خودش تا چه عددی زده؟

الهم صل علی محمد و ال محمد
./۸ تا ۳/۵

پس همونطور ک گفتم کمه  کلا اکثر رنج ها ازمایشگاه ها ریر ۱ کم حسابه‌‌‌‌.....برا همینه فولیکول بالع کم داری.ویتاگنوس داروخانه ها دارن از روز ۵ میخوری ..۳ ماه با دارو گیاهی و طب سنتی پیش برو بعد اگه جواب داد دیکه اقدام کن...

یعنی دوران پریود نخورم فقط

اگه میخوای همزمان خوردن اقدام کتی از روز ۵ تا ۱۵ بخور ولی اگه میخوای ک منطم بشی بدنت طبیعی بشه بزاری بعدا اقدام کنی کل ماه و باید بخوری

اگه میخوای همزمان خوردن اقدام کتی از روز ۵ تا ۱۵ بخور ولی اگه میخوای ک منطم بشی بدنت طبیعی بشه بزاری ...

اها مرسی عزیزمممم از راهنماییییت ایشالا ب خاستهای قلبیت برسی ممنون ❤❤❤خستت کردم ایقد سوال پرسیدم

دخترم همه دنیامه🥰
اها مرسی عزیزمممم از راهنماییییت ایشالا ب خاستهای قلبیت برسی ممنون ❤❤❤خستت کردم ایقد سوال پرسیدم

نه عزیزم خوشحال میشم جواب سوالی و که بلدم بدم...هر وقت سوالی داشتی بپرس انشالله ک زودی جواب میگیری😘😘😗