2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود اقدام کن برا بارداری...یکم استروزنت پایینه پروزسترونت بالا...نسبت ال اچ به اف س اچ خوبه ک یعنی تمبلی تخمدان نداری...ذخیره تخمدان هم یکم پایین...تیرویید و قند و تستوسترون خوبن بقیه

الهم صل علی محمد و ال محمد
زود اقدام کن برا بارداری...یکم استروزنت پایینه پروزسترونت بالا...نسبت ال اچ به اف س اچ خوبه ک یعنی ت ...

پلی کیستیک هستم اقدام کردیم ولی دکتر گفته برا بهتر تقویت شدن شوهرم ۳ماه صبر کنیم

دخترم همه دنیامه🥰
انشالله زود باردار میشی...باید زیر نطر دکتر خوب باشی ک الکی معطل ت نکنه  .زود اقدام کنی برا بار ...

الان رفتم یکم تحقیقات کردم وای پس برامن خیلی پایینه که😣😣😣😣

دخترم همه دنیامه🥰
الان رفتم یکم تحقیقات کردم وای پس برامن خیلی پایینه که😣😣😣😣

نگران نباش احتمال بارداری طبیعی هم هست فقط سعی کن زباد دارو شیمیایی نخوری تخمک هات هدر بدی از الان شروع کن ویتاگنوس خوردن و ورزش کردن خودت طبیعی باردار شی..چون با دارو چند تا فولیکول بزرگ میشه و ممکنه باردار نشی و ذخیره ت پایین بیاره

مرسی عزیزم ک پاسخگو بودی ممنون

انشالله که زودی نی نی دار میشی..دارو گیاهی فقط جواب خوب میده..سعی کن تا شوهرت از ش خوب میشه با دارو گیاهی خودت و منطم کنی سریع باردار شی